Copenhagen Segway

Børnefødselsdag og sjov Segway kørsel

Like

Er det dig, der skal planlægge årets mest populære fødselsdag for dit barn eller teenager? Så afhold en Segway børnefødselsdag. Her konkurrerer børnene i hold på vores specialdesignede Segway baner. Vi garanterer brede smil, glade ansigter og ømme lattermuskler.

Et børnefødselsdags arrangement på Segway tager ca 1 time og 15 minutter. Arrangementet kan afholdes indendørs i vores nye lokaler i hjertet af København på Nikolaj Plads 34, eller vi kan være udendørs ved vores unikke base i Amager Strandpark. Prisen er kun kr. 175 pr deltager. Minimum pris er DKK1.750. Prisen inkluderer Segways, instruktør, sikkerhedsudstyr og et Segway kørekort til alle børn. Vi byder på en juice til eventet og i er velkomne til at medbringe en kage eller lette snacks, som i kan nyde på vores område.

Mod et tillæg kan arrangementet flyttes til jeres private adresse eller et andet sted. Minimumsalderen er 8 år.

Om udbyderen

Her hos Segway Tours Copenhagen lever vi af, at give folk fra hele verden en sjov oplevelse af København på Segway. Det har vi gjort i 8 år nu og det har givet os en masse erfaring i leveringen af både guidede Segway ture, team-building arrangementer, polterabends, børnefødselsdage osv. Med 15 vidunderlige guider og instruktører og 70 segways, så er vi i stand til at klare lidt af hvert.

Det kan du også læse mere om på TripAdvisor, hvor vi er kåret til den ultimativt bedste Segway oplevelse i Danmark. Hvis du skulle have nogen tvivl, så vil vi anbefale dig at bruge et minut eller to på at læse vores anmeldelser der. Mere end 1900 gæster har tildelt os 5 stjerner i deres oplevelser med os og vi har leget med de helt store: Mærsk, Novo, Danske Bank, Microsoft, McDonalds, TDC, Coloplast og mange andre.

Vi er beliggende på det smukke Nikolaj Plads lige i hjertet af København og så har vi også en lokation på Amager Strandpark, så vi kan både håndtere oplevelser indendørs og udendørs. Hvis i hellere vil holde det et andet sted, så kommer vi også gerne ud til jer mod en lille merpris. 

Det skal først og fremmest være sjovt og underholdende at køre Segways, men vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Vi sørger naturligvis altid for grundig instruktion, og sikkerhedsudstyr er pligtigt, inden man træder op på en af vores Segways. Alle kan lære at køre Segway, stor som lille, ung som gammel. Læs mere om Segway kørsel herunder. Vi glæder os til at byde jer på en fantastisk Segway oplevelse.

Aktiviteter
Logo

Copenhagen Segway

Nikolaj Plads 34
1067 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Storkøbenhavn

1750 - 4500

1 - 70 pers.

Send en besked til Copenhagen Segway.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze