CuBus

Effektive møder på landevejen

Like

Langs med landevejen og "Time out" på det gode møde

Ærgrer du dig nogen gange over den tid til og fra mødedestinationer eller mødets udflugtsmål, løber ud i sandet eller forsvinder i den blå luft? Når transporttid bliver brugt på Facebookopdateringer, telefonsamtaler, SMS og dårlige jokes, frem for at være effektiv eller bruge tiden konstruktivt, så det ikke "bare" er socialt samvær og nærvær mellem kollegaer?

Det er der ingen grund til, for med kultur- og eventbussen Cubus kan du fremover sikre, at dyrebar tid før, under eller efter mødet, bliver brugt konstruktivt, på debat, refleksion eller udvikling.

Møder på hjul
Det er Christian Tast, der står bag konceptet Cubus, der i al sin enkelthed går ud på, at lade en del af mødet – typisk i forbindelse med transport eller udflugtsmål – foregå ombord i en bus på de fynske landeveje. På den måde får mødegæsterne på én og samme tid en time out fra konferencen og et brugbart, underholdende eller socialt indhold med på vejen.
 
”Lidt populært kan man sige; det ikke er en walk and talk men i stedet en drive and talk. Det vil sige, at man kan holde møde undervejs i bussen, så man ikke spilder tiden. Men det er også oplagt at netværke i bussen. Og man får en lidt anderledes kontakt med hinanden, når bussen drejer eller kører over et bump, end man ville have gjort i et mødelokale, ” lyder beskrivelsen fra Christian Tast, der har 30 års erfaring i buskørsel og heraf tyve år som højskolelærer.

Hygge og højt humør
For at gøre stemningen ekstra hyggelig har Christian Tast udsmykket sin VIP-konferencebus med ægte tæpper, kaffemaskine og lyngfarvet velour på væggene. De komfortable sæder er med sort læderindtræk, og passagerne sidder, så de har øjenkontakt. Og det er der en god grund til.

”For mig er det vigtigt, at turen er et rigtigt møde mellem mennesker. Det vil sige man kigger hinanden i øjnene. Man kigger ikke bare hinanden i nakken. Det gør mødet anderledes og gør, at folk er enormt glade, når de går her fra, ” fortæller Christian Tast.

Cubus Fakta
De rullende mødebusser har hhv plads til i 27 og 33 passagerer og mødefaciliteter med projektorlærred, power point og kaffemaskine. Der er stole-/bordeopstillinger med 4 pladser omkring hvert bord, og bagerst i bussen er der en rundsædegruppe med plads til hhv 9 og 13 personer. Touren kan enten arrangeres som en sightseeingtur eller i en mere festlig version, hvor tjenere serverer tapas undervejs.

Lokaler
Logo

CuBus

Drejervænget 14
5492 Vissenbjerg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

0 - 33 pers.

Send en besked til CuBus.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze