Brandbil - Sluk tørsten

Like

En helt specielle brandbil kan komme og besøge jer til jeres næste arrangement.

Brandbilen er forsynet med fadølsanlæg med 2 haner, så tørsten kan slukkes med to slags øl. MiniSluk kan også komme med Slush-Maskine. Brandbilen (T-1) er opbygget på en Mini Van fra 1976.

Mini brandbilen kommer for fuld udrykning med blink, sirene og stige for at slukke tørsten. Brandbilen  er også velegnet til optog og er et stort blinkfag ved ethvert arrangement.

Om udbyderen

Står der STOR fest, lille fest, byfest, børnefest, voksenfest, familiefest eller virksomhedsarrangement på programmet? Ønsker I, at gæsterne husker arrangementet som en stor succes og en god oplevelse?

Underholdning og aktiviteter gør enhver fest endnu sjovere, og skaber positive minder hos gæsterne, som de vil tale om længe efter begivenheden – uden at det behøver koste en bondegård.

Danlej har mere end 30 års erfaring, og vi tilbyder over 100 Special aktiviteter, sjov og underholdning, som passer præcis til jeres fest.

Vi er kendt for vores kæmpe udvalg, vores gode, personlige service, vores høje sikkerhedskrav og vores rimelige priser.

Lad os hjælpe jer med at gøre netop jeres fest til en uforglemmelig oplevelse, der vil blive husket langt ude i fremtiden.

Kontakt os trygt for en uforpligtende fest-snak.

Mange hilsner og go fest!

Mad & Drikke
Logo

Danlej

Ørslevvej 100A
4760 Vordingborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

Send en besked til Danlej.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze