Lej eksklusive designermøbler

Like

Synes du der mangler lidt i receptionen for at virke ekstra indbydende, når virksomheden får gæster eller når I skal afholde et større arrangement?

Hos Dansk Lounge kan du leje ”jeres” designermøbler, og vi har blandt andet Arne Jacobsen, Verner Panton, Poul Kjærholm og Hans J. Wegner møbler i vores sortiment. 

Vi leverer ekstra elegance til den stilfulde firmafest og til den flotte reception i teltet. Og er klar til at hjælpe, hvis du har brug for designermøbler på din næste messe eller til din næste konference. Det bliver lige en tand mere eksklusivt, når kunderne eller gæsterne kan hygge sig i godt selskab omgivet af danske designklassikere.

Om udbyderen

Allan Andersen startede i år 2000 med udlejning af festartikler til den traditionelle fest. Telte, borde, stole, service og mange andre klassiske festartikler. Hos Festgården har vi siden starten brændt for den gode kundeoplevelse, og vi vægter kvalitet, renhed og præcise leveringer på alle udlejningsartikler. Dansk Lounge blev oprettet i 2017, da Allan længe havde gået med en idé om udlejning af designermøbler. 

Med mere end 20 års erfaring i udlejning til event- og fest branchen ved vi, hvad det vil sige at sætte kunden i centrum og skabe sammenhæng fra den første forberedelse til festen er slut. Vores mål er at give vores kunder den bedste oplevelse, og derfor er vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Vi har desuden professionelle samarbejdspartnere, så intet arrangement er for stort eller småt. 

Vi har i mange år været et eksempel til efterfølgelse i branchen i forhold til levering af service på en praktisk og professionel måde. Vi har udviklet vores egne leveringsmetoder, og vi var de første i branchen, som leverede service i kop- og glaskurve. Det betød, at vores kunder ved store arrangementer kunne spare op til fem timer og 4-5 mand på borddækning.  

Festudlejning & salg
Logo

Dansk Lounge

Nørre Snedevej 78
8762 Flemming

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Dansk Lounge.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze