Smukke konferencefaciliteter til god pris

Like

Fordybelse i naturskønne og historiske omgivelser

Søger I et unikt sted at holde konference? Giv jeres gæster en konferenceoplevelse udover det sædvanlige med et arrangement på stemningsfulde og charmerende Sanderumgaard. Vi råder over moderne og funktionelle konferencefaciliteter placeret midt i idylliske herregårdsomgivelser.

Her, langt væk fra byens larm og støj, kan I nyde en effektiv konference i Den Romantiske Have, som er som taget ud fra en anden tid.

Start jeres begivenhed med en velkomstdrink i frugt- og rosenhaven. Efter du har taget godt imod dine gæster, kan I fortsætte dagens program i Vognporten. Lokalet er udstyret med moderne AV-udstyr inkl. Wi-Fi. Her er plads til ca. 120 gæster til konference og 70 til middag.

Når det er tid til pause, kan I tage et hvil og en kop kaffe i den hyggelige Herskabsstald. De grønne rammer giver også rig mulighed for gåture eller udendørs aktiviteter.

Smukke konferencefaciliteter til god pris

Sanderumgaard er din unikke mulighed for at leje smukke og historiske herregårdsomgivelser til din næste konference. Lej Vognporten, Herskabsstalden og frugt- og rosenhaven for 15.000 kr. eksklusive catering og inventar.

Bygningerne er nyligt restaurerede og flot indrettet. Der er adgang til garderobe samt gode, ordnede toiletforhold. Så skønne og unikke konferencefaciliteter fås ikke til bedre pris i resten af landet.

Mad, drikke og inventar fra alletiders festservice

Forplejning og inventar kan arrangeres gennem vores samarbejdspartner Alletiders Party Service v. J.C. von Lindern. J.C. har mere end 28 års erfaring med eventplanlægning og leverer totalløsninger til konference, personalefest, bryllup, konfirmation m.m.

Du kan være sikker på at få fantastisk service fra start til slut, for dit arrangement er i trygge og erfarne hænder.

Det er også muligt at benytte et selvvalgt cateringfirma til forplejningen.

Om udbyderen

Vind familien er dansk og tilhører en af de få nulevende ur-adelsslægter. Oprindelsen fortoner sig ud i det nordjyske Ulfsborg Herred, engang i 1100-tallet, og herfra har slægten spredt sig ud over Danmark, Norge og Skåne. Eksempelvis var Åge Vind  22. januar 1193 nærværende som vidne i Nyborg, da kong Knud Vl stadfæstede Sct. Knuds Klosters privilegier. Han er også opført på broderlisten i kong Valdemars jordebog, sandsynligvis er det en liste over korstogsdeltagere til det hellige land.

Vind er et kort navn, som kendetegner de tidlige danske familier som Kalv, Mis, Spide, Hase, Thun og Mund. Navnet skulle kunne ses på skjoldet. Fra 1525 er det muligt ved hjælp af kirke og kongebøger at følge både familie og de enkelte personer frem til vore dage. Hovedbeskæftigelsen inden for slægten var ridder, kriger, officer, diplomat og landmand. Slægten har altid været begrænset. I 13-1400 tallet var den næsten uddød på grund af den sorte død.

I dag findes der 10 efterkommere af den adelige gren af familien i Danmark. Sanderumgaard er hovedsædet for denne slægt. Det er 6. generation på Sanderumgaard.

Lokaler
Logo

Sanderumgaard - Den Romantiske Have

Sanderumgaardvej 150
5220 Odense SØ

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

Send en besked til Sanderumgaard - Den Romantiske Have.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze