Den Store Tryllenørd
Like

Magiske underholdning for børn

Får dine børn til at ligge flade af grin og skrige af fryd

Den Store Tryllenørd er det sjoveste og mest magiske underholdning for børn. Hvad enten du skal holde børnefødselsdag, indvie dit nye børnebibliotek eller bare vil underholde de små vil den 40 minutter lange trylleforestilling begejstre, mystificere og sætte gang i børnenes lattemuskler. Selv de voksne vil have en fest.

En mand med en næsten magisk evne til at relatere til dine børn

En sort/hvid malebog bliver pludselig farvelagt. Et forkert trylleord får et par underbukser til at dukke op et uventet sted. Et barn forsvinder ned i en høj hat, men dukker heldigvis op igen.

En rigtig tryllehaj

Den Store Tryllenørd har tryllet siden han selv var lille. Han har været nordisk mester i trylleri for voksne. I 2017 blev han kåret som danmarksmester i trylleri for børn. Hele sit liv har han optrådt i mange forskellige genrer i tryllekunstens verden.

Om udbyderen

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges kognitive udvikling, men den underholder også ældre børn og sågar de voksne!

Lad os sammen give de små en oplevelse de aldrig glemmer! - Bestil Den Store Tryllenørds trylleforestilling - Men pas på du risikerer alvorlige grineflip!

Underholdning - fyrværkeri, DJ, Danske komikere, tryllekunstner
Logo

Den Store Tryllenørd


2400 København NV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Den Store Tryllenørd.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze