Dennis Beokow

Få prisvindende komik OG magi

Like
Varighed
30-40 min

Kender du ikke navnet “Dennis Beokow”? – Så glæd dig!

Dennis er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark, og har i de sidste mange år været blandt toppen af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere. Han er håndværksmæssigt i verdensklasse, og med sin skæve karakter og lune humor er han en ener, som leverer et unikt show, hver gang han optræder.

Få en blandning af stand-up komik og stærk magi

– her bliver hele selskabet underholdt og inddraget i “legen”. Der er fart over feltet og smil på læberne, når Dennis ruller sig ud med sin skarphed og skæve form for humor! En særegen blanding af klassisk magi og en rå og kantet stil gør, at hans show er utraditionelt og i særklasse! Det giver det twist, der gør, at han skiller sig ud fra mængden, og efterlader sit publikum med en uforglemmelig og sjov oplevelse.

En mester i fascinerende og tankevækkende close-up trylleri

Hans stil er præget af selvironi, charme og ekstrem fingerfærdighed. “Close Up Magic” er en intim og eksklusiv form for underholdning. Denne form for trylleri er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på, hvilket gør det til en spændende og ekstraordinær oplevelse.

Om udbyderen

Prisvindende Komik og magi i VERDENSKLASSE - Dennis er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark, og har i de sidste mange år været blandt toppen af Danmarks absolut bedste tryllekunstnere.

Underholdning

Dennis Beokow

Linde Allé 13
2720 Vanløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Dennis Beokow.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze