Det Kongelige Danske Haveselskab
Like

Selskabslokaler der er magisk i Frederiksbergs Have

Livets store begivenheder skal fejres med stil. Skal du holde fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller virksomhedsfest, så tager vi os af de væsentlige detaljer, så du kan nyde dagen.

I verdens næstældste have forstummer hverdagens støj sig, så i nyde jeres fest i en karakterfast og yndefuld oase, der folder sig ud i havens fredede, okkergule bygninger og i dens botaniske mangfoldighed.

Holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl sammensætter mad og drikke til arrangementet, hvor hele haven er til rådighed for inspirerende gåture.

MAD OG DRIKKE
Holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl skaber festens uforglemmelige sanseindtryk. Udsøgte vine håndplukket af vores sommelier komplementerer maden og løfter stemningen.
 
Menuen ændrer sig i løbet af året. Vi tager højde for sæsonens råvarer og jeres ønsker.

SERVICE OG PARTNERS
Vores erfarne personale sørger for festens store og små opgaver efter jeres anvisninger, så I kan slappe af og nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Vi stiller vores professionelle netværk til rådighed, hvis I ønsker inspiration til musik, dekoration, blomsterkunst, fotograf eller andet.

Om udbyderen

Lidt til venstre for den imponerende hovedindgang til Frederiksberg Have finder du en kuriøs lille indgang: hvid, malet, vejrbidt, med påskriften: Haveselskabets Have. Du har fundet det kongelige danske Haveselskab. Vores lokaler ligger lige dér og overrasker nysgerrige såvel som kendere.

Brøndsalen, Paradehuset, Orangeriet og First Floor er omgivet af den imponerende kongelige have, som på underspillet, naturlig og charmerende vis byder på dansk flora og fauna. Vi er historisk kendt for at byde velkommen med exceptionel mad og drikke og vældig skønhed.

Mad og drikke leveres af kokkene bag den hæderkronede restaurant Mielcke & Hurtigkarl, som udmærker sig som en af Danmarks bedste.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov for et arrangement i vores smukke lokaler og aftaler gerne et møde, hvor vi sammen kan skabe rammerne og diskutere detaljerne for jeres kommende arrangementet.

Lad os fejre livets begivenheder sammen.

 

Lokaler - Slot, selskabslokaler, festlokaler, bryllupslokaler
Logo

Det Kongelige Danske Haveselskab

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Det Kongelige Danske Haveselskab.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze