Reception i Frederiksberg have

Like

Smukke omgivelser, godt selskab, samt udsøgt mad og drikke er de væsentligste forudsætninger for en mindeværdigt reception.

En reception kan indeholde:

- Fri bar i 2-3 timer med champagne, vine og fadøl
- 6-8 små anretninger fra buffet og serveret på fade af vores tjenere
- Petits fours, kaffe og te
- Fri bar i 2-3 timer

Om udbyderen

Lidt til venstre for den imponerende hovedindgang til Frederiksberg Have finder du en kuriøs lille indgang: hvid, malet, vejrbidt, med påskriften: Haveselskabets Have. Du har fundet det kongelige danske Haveselskab. Vores lokaler ligger lige dér og overrasker nysgerrige såvel som kendere.

Brøndsalen, Paradehuset, Orangeriet og First Floor er omgivet af den imponerende kongelige have, som på underspillet, naturlig og charmerende vis byder på dansk flora og fauna. Vi er historisk kendt for at byde velkommen med exceptionel mad og drikke og vældig skønhed.

Mad og drikke leveres af kokkene bag den hæderkronede restaurant Mielcke & Hurtigkarl, som udmærker sig som en af Danmarks bedste.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov for et arrangement i vores smukke lokaler og aftaler gerne et møde, hvor vi sammen kan skabe rammerne og diskutere detaljerne for jeres kommende arrangementet.

Lad os fejre livets begivenheder sammen.

 

Lokaler
Logo

Det Kongelige Danske Haveselskab

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Det Kongelige Danske Haveselskab.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze