Bryllup i Frederiksberg have

Like

Hos Det Kongelige Danske Haveselskab tager vi det fulde ansvar og guider jer igennem fra jeres første idé til de sidste detalje er på plads. Vores mål er, at I skal give jer hen og nyde jeres fest, hinanden, måltidet og jeres gæster.

Vælger I at holde bryllupsfesten her, har I også mulighed for at afholde selve vielsen under åben himmel i det 136 år gamle haveanlæg. En tidslomme og oase af natur og ro, beliggende midt i storbyen.
 
Vores erfarne personale sørger for alle festens store og små opgaver, så I kan slappe af. En inspektør vil styre koordineringen før, under og efter jeres bryllup, så i slipper for bekymringerne og bliver guidet igennem fra start til slut.
 
Vi stiller vores fremragende netværk til rådighed, hvis I ønsker professionel assistance til musik, blomsterkunst, dekorationer, bordarrangementer, bryllupskager, foto og alt det andet i ønsker.

Sammen skaber vi lige præcis det bryllup, som I drømmer om. Vi lytter til jeres ønsker og behov, så vi kan arrangerer den "uforglemmelige dag" som et bryllup skal være.

Hos os er alle muligheder åbne og det er vigtigt for os, I føler det er helt rigtigt så jeres bryllup bliver personligt og fantastisk.

Vores lokaler

Brøndsalen - 200 pers.
Paradehuset - 80 pers.
Orangeriet - 24 pers.
First Floor - 20 pers.

Mad og drikke

Holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl forstår at skabe festens uforglemmelige sanseindtryk. Vores sommelier har vinselektioner og vi smager gerne sammen med jer, så vi finder de rigtige vine, der komplementerer maden til jeres fest.

En bryllupsmenu består som regel af fire retter og vi tilbyde også en sharing-menu, som er utrolig populær.

Menuen ændrer sig i løbet af året. Vi tager højde for jeres ønsker og sæsonens råvarer.

Bryllupspakken

Velkomst med aperitif og appetizers serveret på terrassen med udsigt over haven.

- I lokalet serveres vores 4-rettersmenu eller sharing-menu med tilhørende vinemenu*
- Kaffe, te og petits fours serveres ved buffet
- Dans og bar med longdrinks
- Evt. natmad

* Sharing-menuen består af en masse forskellige retter, som serveres på smukke fade, ved bordene, således at gæsterne selv tager det, de ønsker.

Pris

Den endelige pris afhænger blandt andet af høj- og lavsæson, hvilken ugedag i ønsker at komme, antal gæster, ekstraydelser med mere. Ring til os for et specificeret tilbud og gør det gerne i god tid, da vi har mange bryllupper.

Om udbyderen

Lidt til venstre for den imponerende hovedindgang til Frederiksberg Have finder du en kuriøs lille indgang: hvid, malet, vejrbidt, med påskriften: Haveselskabets Have. Du har fundet det kongelige danske Haveselskab. Vores lokaler ligger lige dér og overrasker nysgerrige såvel som kendere.

Brøndsalen, Paradehuset, Orangeriet og First Floor er omgivet af den imponerende kongelige have, som på underspillet, naturlig og charmerende vis byder på dansk flora og fauna. Vi er historisk kendt for at byde velkommen med exceptionel mad og drikke og vældig skønhed.

Mad og drikke leveres af kokkene bag den hæderkronede restaurant Mielcke & Hurtigkarl, som udmærker sig som en af Danmarks bedste.

Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og behov for et arrangement i vores smukke lokaler og aftaler gerne et møde, hvor vi sammen kan skabe rammerne og diskutere detaljerne for jeres kommende arrangementet.

Lad os fejre livets begivenheder sammen.

 

Lokaler
Logo

Det Kongelige Danske Haveselskab

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Send en besked til Det Kongelige Danske Haveselskab.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze