Gamle Scene - Det Kongelige Teater

En historisk ramme

Like

Gamle Scenes barokke arkitektur med guldengle, smukke loftsmalerier og overdådige prismelysekroner skaber en historisk ramme om forskelligartede arrangementer.

Hold din konference eller reception i den store smukke balkonfoyer med udsigt over Kongens Nytorv eller en privat middag i den gamle Restaurant Holberg med teatermaler Svend Johansens farvestrålende Holberg-dekorationer.

Du kan også leje hele Gamle Scene til større generalforsamlinger, konferencer eller firmaarrangementer med plads til op mod 1400 personer.

Gamle Scene

Det Kongelige Teaters Gamle Scene emmer af historie. Med sine gyldne dekorationer, højrøde stole og smukt malede lofter danner det nogle elegante rammer for et stormøde, konference eller forestilling.

Max. kapacitet: Biograf: 1400 personer.

Balkonfoyeren

Med udsigt over Kongens Nytorv, glimtende lysekroner og smukt dekorerede lofter og vægge udgør Balkonfoyeren majestætiske rammer for en middag, møde, konferencer, fest eller workshop for op til 200 mennesker.

Balkonfoyeren er en del af Gamle Scenes forhus, som er fordelt ud på 5 etager.

Max. kapacitet: Runde borde: 100 personer, reception: 200 personer.
Hele Forhuset: reception: 1000 personer.

Holberg Loungen

Holberg Loungen på Gamle Scene er en kunstner lounge, der emmer af teater. Med sine dekorative vægmalerier af Ludvig Holbergs karakteristiske figurer og behagelige loungemøbler fra Fritz Hansen danner Holberg Loungen smukke rammer til fx et møde eller en reception.

Max kapacitet: reception: 90 personer, siddepladser: 30 stk.

Om udbyderen

Det Kongelige Teater har i de seneste ti år gennemgået den største forandring nogen sinde i dets over 250-årige historie.

I januar 2005 åbnede Operaen på Holmen, skænket af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal - tegnet af arkitekten Henning Larsen. Og i 2008 stod Skuespilhuset på Kvæsthusbroen - tegnet af arkitekterne Boje Lundgaard og Lene Tranberg - færdigt. Det Kongelige Teater råder derfor i dag over tre bygninger.

Bygningerne er hver især hjemsted for de forskellige kunstarter, som til sammen udgør Det Kongelige Teater. Disse fordeler sig sædvanligvis på følgende måde: Den Kongelige Ballet holder til på Gamle Scene, i Operaen bor Den Kongelige Opera og Det Kongelige Kapel, og Skuespilhuset er hjemsted for Det Kongelige Skuespil. Kunstarterne besøger dog jævnligt andre huse i løbet af sæsonen.

Lokaler
Logo

Gamle Scene - Det Kongelige Teater

August Bournonvilles Passage 2.-8
1017 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

30 - 1400 pers.

Send en besked til Gamle Scene - Det Kongelige Teater.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze