Hold en anderledes konference

Like

Konferencelokaler til alle events – store og små

DGI Huset Herning er et topmoderne konferencehotel med konferencelokaler til store og små selskaber. Vi kan facilitere events fra 10 personer op til 250 personer.

Vores konferencehotel udgør 1 stor sal, som kan rumme op til 250 personer, 2 konferencelokaler til 100 personer samt 4 mødelokaler til 10 personer.

Hvorfor vælge DGI-Husets konferencehotel

Herning er placeret centralt i Jylland og det er nemt at komme hertil via motorvejen. Når du benytter vores konferencelokaler får du gratis parkering lige ude foran døren. Nemmere kan det ikke blive.

Men vigtigst af alt, så tilbydes I på vores konferencehotel noget som I ikke kan få andre steder - Nemlig muligheden for at skabe en helt anderledes konference, hvor læring, fokus og koncentration kan blive helt central. Gør plads i programmet til en halv times Yoga, dans, wellness eller anden aktivitet, som giver mulighed for at bearbejde og reflektere over det faglige indhold i jeres konference.

Derudover får deltagerne fornyet energi og en højere koncentration, hvilket medfører bedre indlæring.

Mad & drikke

Hos DGI Huset Herning vægter vi maden til vores møde- og konference deltagere højt, da vores erfaring viser, at den perfekte sammensætning af madvarer holder mave og hoved i god form hele dagen.

Vi har tre kokke i vores køkken, som er skarpe på hver sit område og derved formår at dække alle behov hos vores mødedeltagere. Og i vores køkken prioriterer vi friske og sunde råvarer, som vælges ud fra årstiden. Derfor er du i trygge hænder når vores kokke sammensætter menuen til netop jeres møde eller konference.

Som møde- og konference deltager, har du altid mulighed for at komme med ønsker til dagens menu og oplyse om eventuelle særlige hensyn vi skal tage i forbindelse med menuplanlægning. Og som prikken over i`et, så kan I nyde jeres måltider i smukke og rolige omgivelser i vores helt nye restaurant.

Lokaler
Logo

DGI-Huset Herning

Kougaards Plads 3
7400 Herning

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

10 - 250 pers.

Send en besked til DGI-Huset Herning.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze