Sikker underholdning til bryllup

Like
Varighed
-

LEJ EN DJ HOS DISKOGRUPPEN

Diskogruppen er din festleverandør. Benyt os når du vil være sikker på alsidig underholdning for alle, uanset hvad du måtte ønske skaber vi en fest for dig og dine gæster. Vi har altid et stort udvalg af musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne 90’erne samt de sidste nye radiohits og Remixes.

Vores DJ’s er venlige og professionelle, hvilket sørger for en rød tråd gennem hele arrangementet. Diskogruppen er kvalitet hele vejen igennem, hvilket fremgår af vores seriøse produkter og referenceliste.

Vores kunder er ikke i tvivl – de mener, at vi leverer landets bedste mobildiskotek og DJ’s, derfor booker de os år efter år. Vi leverer både små og store løsninger, så kontakt os for en løsning til jeres næste arrangement.

Om udbyderen

Tilbage i 1996 blev Diskogruppen etableret som et lille mobildiskotek, men er i dag 20 år efter blandt Danmarks mest anerkendte i branchen. Diskogruppen blev i 2014 opkøbt af Hot-Light Lyd & Lys, som ligeledes har været en del af diskobranchen i mange år. Fusionen har været med til at stille Diskogruppen endnu stærkere på et meget omskiftelig marked.

Til daglig har vi base i København, men servicerer hele landet, når festen skal have en tand mere. Gennem årene har vi, sammen med vores kunder, været med til at skabe nogle af de mest mindeværdige fester, som gør, at vi glæder os hver gang, vi skal ud at spille eller aflevere og opsætte vores udstyr.

Det der skiller os ud fra mange af de andre i branchen er, at vi skræddersyer vores løsninger specifikt til hver enkel kunde gennem tæt dialog, så alle ønsker og behov bliver opfyldt, hvad enten det drejer sig om et bryllup, firmafesten eller privat festen. Vi går ikke på kompromis, når vi skal bidrage til festen og derfor bruger vi også de bedste anlæg og de mest kvalificerede DJ´s, der med garanti leverer det bedste show hver gang.

Vores forretningsområde er med årene vokset betydelig, så vi i dag også kan tilbyde mange fleksible løsninger inden for lyd og lys. Vi har også flere former for underholdning tilknyttet vores service, så der er noget til enhver fest.

Vi er i kontant bevægelse. Hvorfor? – Fordi vores virksomhed skal være blandt branchens bedste!

Rigtig god fest
Nikolaj Jørgensen

Underholdning
Logo

Diskogruppen

Ryetvej 127, 2. TV
3500 Værløse

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Diskogruppen.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze