Skab vinderholdet med teambuilding på vandet

Like

At få en båd til at performe, kræver at alle kender deres rolle og løser sin egen opgave. På en kapsejladsbane er der kontant afregning. Når sejlene trækker optimalt, manøvrerne og samarbejdet fungerer, kommer man først i mål.

Efter et par timers træning, under kyndig vejledning af en topsejler, bliver I sluppet løs i en kapsejlads mod hinanden. Hvert hold består af trimmere, en taktiker og en styrmand.

Sammen skal de få båden og holdet til at fungere optimalt.

Derfor skal du bruge sejlsport til teambuilding

Sejlsport er den mest vindende sportsgren i Danmark. Tænk bare på, hvordan danske sejlere nærmest er garant for medaljer til OL. Ofte i flere klasser. Det interessante er ikke kun de individuelle top-præstationer. Det er i lige så høj grad, alle dem som ike kommer til OL. For i flere tilfælde har vi op til 5 danske teams i top-10 på verdensranglisten, kort inden OL.

Vidensdeling er nøgleordet
I modsætning til mange andre lande, er det danske landshold et HOLD. De rejser sammen, bor sammen, spiser sammen og træner sammen. At udfordre hinanden og dele erfaringer ligger dybt i danske sejleres DNA og selvom man kæmper om samme nationsplads, ved man at bedre træningskollegaer, giver bedre resultater. Man gør groft sagt sin værste konkurrent, til den største hjælper.

Giv dit team en oplevelse til søs, som sætter fokus på samarbejde, kommunikation og vidensdeling. Et event til søs er en oplevelse, som huskes. For rigtigt mange er det uvante omgivelser og for langt de fleste, er det første gang de sætter fødder på en sejlbåd. En blanding af 100% ro, krydret med et konkurrence-element, giver en masse energi.

Opgaven at få en båd til at sejle, er på mange måder kompleks. Vi har forsimplet det, så alle får en følelse af at være lykkedes med opgaven.

Alle kan være med

Sejlads i disse kapsejladsbåde er selvfølgelig en fysisk aktivitet, men der er plads til alle, også dem med vandskræk. Når vi laver et firmaevent tager vi selvfølgelig hånd om dem, der er mere nervøse og vi sikre de hurtigt kommer til at føle sig trygge.

Vi sørger selvfølgelig for godt sejlertøj, handsker og redningsveste til alle.

Om udbyderen

Visionen med DKsejlsport er at være bindeled mellem erhvervslivet og sejlsportshold/udøvere på internationalt plan.

Gennem vores sport med kapsejladsbådene som omdrejningspunkt, kan vi tilbyde et unikt gennemtestet produkt, der med fokus på samarbejde og kommunikation, skaber en win-win situation for virksomheder og dansk sejlsport.

Med mange mennesker på vandet bliver kendskabet til sejlsport større. Flere får øjnene op for sejlsport og interessen stiger. Unge begynder at sejle, bredden udvides, og flere talenter bliver født. Konkurrencen øges og eliten bliver bedre. Alt sammen til gavn for dansk sejlsport.

Vi vil gerne dele glæden ved sejlsport, hjælpe sportsudøverne og give igen ude i klubberne gennem bedre træning.

DKsejlsport har base i Aarhus, men tilbyder ydelser i hele landet.

Aktiviteter
Logo

DK Sejlsport

Studstrupvej 9
8541 Skødstrup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til DK Sejlsport.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze