Møde på Dragsholm slot

Like

På Dragsholm Slot tilbyder vi optimale rammer om jeres møder, hvor de historiske saloner og stuer er indrettet med moderne mødefaciliteter, avanceret AV-udstyr og hurtigt internet. Vi skræddersyer møder og konferencer efter dine ønsker og behov.

På det 800-årige slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Vi arbejder tæt med naturen, både i og omkring slottet, gennem alle årstiderne. Vi er nemlig overbeviste om, at naturen er nøglen til vores velbefindende. Og det skal både ses, opleves og smages. 

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer fra baronens inddæmmede Lammefjorden skaber vores anerkendte, naturbevidste køkken de kulinariske rammer i vores Michelin-restaurant ‘Slotskøkkenet’ eller i den mere uformelle bistro ‘Spisehuset’. Vores vinsmagninger afholdes af ambitiøse sommelierer. Og slottets 34 hotelværelser er indrettet med Hästens-senge, så mødedeltagerne får sig en velfortjent, god søvn ovenpå dagens mødeaktiviteter og udfordringer. 

Kontakt vores Business Guest Manager for et uforpligtende tilbud på jeres næste mødeophold.

Om udbyderen

Dragsholm Slot et eftertragtet sted til bryllupper, både for brudeparret og deres gæster, som lader sig forføre af historiens vingesus – først ved vielsen i den romantiske slotskirke, i parken eller i en af de mange smukke saloner og senere ved bryllupsmiddagen på slottet. Fra brudesuiten er der udsigt over Urtehaven og det omkringliggende landskab. Vi oplever desuden en stigende efterspørgsel på Søndagsbryllupper, hvor konceptet kan være en mere uformel og intim oplevelse for brudeparret.

Vi tilbyder gerne vores hjælp med bestilling af brudebuket, fotografering, blomsterdekorationer, musik, fyrværkeri, limousinekørsel og alt det, der gør brylluppet på slottet til en uforglemmelig oplevelse - for både brudeparret og bryllupsgæsterne.

For priser kontakt receptionen på tlf. 5965 3300 eller mail [email protected]

EKSEMPEL PÅ SLOTSBRYLLUP
• Vielse i slotskirken* eller borgerlig vielse på slottet eller i slotsparken*
• Bryllupsreception med bryllupskage
• Rundvisning (og evt. fotografering af brudeparret på slottet)
• Bryllupsmenu
• Kaffe med sødt serveret i salonerne
• Bryllupsvals og fest til den lyse morgen
• Natmad

Bryllupsmenuen og de tilhørende vine sammensættes i tæt dialog med værtsparret. Kontakt os for en rundvisning og et personligt møde på Dragsholm Slot.

Lokaler
Logo

Dragsholm Slot

Dragsholm Allé
4534 Hørve

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

Send en besked til Dragsholm Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze