Fest på Slottet

Like

Dragsholm Slot skaber de autentiske rammer om din næste fest: De historiske bygninger, det anerkendte naturbevidste køkken og placeringen midt på Lammefjorden, i Danmarks første og eneste Geopark, giver dig mulighed for at give dig selv og dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige.

Uanset om der er tale om en fødselsdagsfest, en firmafest, et bryllup eller anden festlig anledning, er der mulighed for at skræddersy festen efter individuelle ønsker og behov. Slottets sale og saloner kan anvendes til selskaber på alt fra 4 til 100 personer i private omgivelser.

Vi hjælper gerne med forslag til og koordinering af underholdning og aktiviteter som fx musik, fotografering, limousinekørsel, indslag, dekoration, fyrværkeri, transport m.m. Herunder har vi beskrevet en række arrangementer som inspiration til din fest. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere eller ønsker en rundvisning og personlig samtale på Dragsholm Slot. 

Kontakt receptionen for tilbud eller priser.

Om udbyderen

Dragsholm Slot et eftertragtet sted til bryllupper, både for brudeparret og deres gæster, som lader sig forføre af historiens vingesus – først ved vielsen i den romantiske slotskirke, i parken eller i en af de mange smukke saloner og senere ved bryllupsmiddagen på slottet. Fra brudesuiten er der udsigt over Urtehaven og det omkringliggende landskab. Vi oplever desuden en stigende efterspørgsel på Søndagsbryllupper, hvor konceptet kan være en mere uformel og intim oplevelse for brudeparret.

Vi tilbyder gerne vores hjælp med bestilling af brudebuket, fotografering, blomsterdekorationer, musik, fyrværkeri, limousinekørsel og alt det, der gør brylluppet på slottet til en uforglemmelig oplevelse - for både brudeparret og bryllupsgæsterne.

For priser kontakt receptionen på tlf. 5965 3300 eller mail [email protected]

EKSEMPEL PÅ SLOTSBRYLLUP
• Vielse i slotskirken* eller borgerlig vielse på slottet eller i slotsparken*
• Bryllupsreception med bryllupskage
• Rundvisning (og evt. fotografering af brudeparret på slottet)
• Bryllupsmenu
• Kaffe med sødt serveret i salonerne
• Bryllupsvals og fest til den lyse morgen
• Natmad

Bryllupsmenuen og de tilhørende vine sammensættes i tæt dialog med værtsparret. Kontakt os for en rundvisning og et personligt møde på Dragsholm Slot.

Lokaler
Logo

Dragsholm Slot

Dragsholm Allé
4534 Hørve

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestsjælland

Send en besked til Dragsholm Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze