Bådudlejning i København

Like

Lej en Duffy-båd med Skipper og få en fantastisk oplevelse i Københavns Havn. Vi tilbyder en behagelig og hyggelig sejltur. Hvis du søger bådudlejning med en personlig Skipper, så book en båd hos os.

Vores eldrevne både er perfekte i al slags vejr - og til alle former for møde på vandet. Bådene er overdækkede og med vinduer der kan åbnes. Al slags vejr er Duffy vejr. Vi står klar til at vise Jer København fra vandsiden. Du kan booke online og finde lige den dag og tid der passer til Jeres arrangement.

Om udbyderen

Duffy Boats hovedmål er, at sørge for en sikker sejlads med punktlig opsamling og afsætning. Så når i har booket os til at sejle jer rundt i havnen, vil sikkerheden være i top og kundens værdier i fokus. Alle vores både er udstyret med en skipper, som vil sejle jer rundt i havnen og vise jer de gemte seværdigheder, som havnen har at byde på. Skipperen er ikke bare med for at vise jer havnen, men også med for at sørge for sikkerhenden ombord på sejladsen. 

Duffy bådene er håndbyggede i San Diego, Californien, og er med sit luksirøse design og tildækning af taget, perfekt egnet til Københavns vejr, så i altid vil føle jer tilpas under vores sejlads. Vi har siden 2013 lavet bådudlejning i Københavns havn, og kan derved trygt siger at vi kender alt hvad havnen har at byde på. Alle vores både er el-drevet, hvilket gør at i ikke vil blive generet af udstødningsgasser under jeres sejlads.

Transport
Logo

Duffy Bådudlejning

Refhalevej 163B
1432 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Duffy Bådudlejning.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze