Firmatur til Bakken

Like

I Nordsjælland, kun en smuttur fra København ligger Bakken. Her indbyder vi til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Bakkens unikke placering, stemning, sjove forlystelser og lækre forplejning skaber en unik ramme for et sjovt firmaarrangement med kollegaerne.

Hvad end I søger idéer til sommerfesten, teambuilding, firmaudflugten, firmaskovtur, en personaledag eller et andet firmaarrangement, så har Bakken et arrangement, der passer jer! Vi har firmaaktiviteter til både store og små grupper, så jeres firmatur kan tilpasses præcis efter jeres ønsker, behov og tempo.

Giv kollegaerne en sjov firmatur på Bakken

Utallige muligheder af aktiviteter og mad at vælge imellem
- Unikke rammer for jeres arrangement
- En sjov dag med kollegaerne
- Pakker fra 358 kr. pr. person

Bakkens salgsafdeling er for alle grupper på min. 10 personer.

Om udbyderen

Ude i Dyrehaven finder du Bakken – verdens ældste forlystelsespark! Vi har alt lige fra de helt vilde forlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Hvad end du er til vandpjaskeri, sus i maven, vind i håret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til dig.

Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken!

Bakken byder på sjove forlystelser for alle aldre, og der er hele 32 at vælge imellem - lige fra karruseller og Thrill Rides til rutschebaner, så uanset om du er stor eller lille, kan du få sus i maven.

Her er rutsjebaner, karruseller, faldtårne, radiobiler, vandrutschebaner, pariserhjul og meget mere, så du kan være sikker på, at der er sjovest på Bakken. Udover de kørende forlystelser, er her også masser af spil, så der er noget for alle aldre og lyster.

Aktiviteter
Logo

Dyrehavsbakken

Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Dyrehavsbakken.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze