Skal vi finde ud af noget?

Like

Skal I holde en firmaevent, et selskab, et bryllup, en fødselsdag eller en musikfestival? Så skulle I tage en snak med os. Vi har nemlig masser af erfaring med at arrangere selskaber og events: Fra Roskilde Festival for flere tusinde mennesker til privat dining, hvor kokken kommer hjem i dit køkken og laver mad til dig og dine gæster.

Uanset hvad anledningen er, serverer vi aldrig standardmenuer. Vi har selvfølgelig masser af ideer i ærmet, og vi er godt hjemme i både det finere, klassiske køkken og de nye tendenser fra alle verdenshjørner. Vi udvikler altid menuen i samarbejde med dig, for det er jo din fest, og maden er immervæk temmelig vigtig. Det samme gælder selvfølgelig personale, lokaler, service, borde, stole og drikkevarer, det kan vi faktisk også klare for jer, hvis I altså har brug for det.

Bare fortæl, hvad I drømmer om –  så sørger vi for det hele.

Om udbyderen

MAD... Det er det, som det hele handler om

Altså ikke den slags, der bliver lavet i et samlebåndskøkken af tilfældige ingredienser, som man lige har ved hånden. Men rigtig mad. Mad, der er lavet fra bunden af årstidens friske råvarer. Mad, der smager af noget. Mad med karakter. Det er den slags, vi laver hos Eat Event. Ellers er der ikke noget ved det.

Vi klarer alt fra og mødeforplejning til konferencer, selskaber, festivaler. kantinedrift og frokostordninger. Vi betjener både store og små kunder, virksomheder såvel som private, og vi er alt andet end firkantede.

Maden planlægges i samarbejde med jer, ud fra jeres planer, ønsker, ideer og smagsløg, så I får det, som I vil have det. Og hvis der er noget særligt, I savner, kan I bare spørge –  for det kan vi også klare.

Mad & Drikke
Logo

Eat Event

Digevej 114
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Send en besked til Eat Event.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze