ECH Park

Like

På ECH PARK er vi specialister i at afholde møder og konferencer. Vi har hver dag rigtig mange gæster til både konferencer og møder og med 13 mødelokaler til deltagerantal fra 2 til 500 personer er ECH PARK derfor den perfekte sparringspartner i forbindelse med planlægningen af jeres dag.

Fra det lille, intime møde til den store konference, strategimødet, kick-offs, foredraget, netværksmødet eller noget helt andet har vi altid den mødeløsning, der giver jer det bedst mulige udbytte af arbejdsdagen - på den måde kan I nemlig koncentrere jer om dagens indhold og om at skabe en god og lærerig arbejdsdag med jeres kollegaer.

Et andet vigtigt kriterie for en god mødedag er naturligvis en veltillavet og energigivende madoplevelse. Derfor sørger kokkene på ECH PARK altid for at have et stort udvalg af lækker, hjemmelavet forplejning, der giver jer energi til at holde jer veloplagte, effektive og på toppen. Den lille pause kan have stor betydning for mødedeltagerne og derfor sørger vi naturligvis for søde fristelser og sunde snacks, så I er klar til at tage fat på resten af arbejdsdagen. Den rette forplejning aftales i fællesskab, så den matcher arrangementets karakter og mødegæsternes behov.

Som noget helt unikt bidrager de store, grønne arealer og Vognsbølparken, der omkranser hotellet, med den perfekte mulighed for at tilbyde vores gæster en sjov og anderledes mødedag. Områderne er perfekte til eksempelvis teambuilding-kurser, Walk & Talks og Mystery Games, hvis du ønsker at give dine medarbejdere og kollegaer en ekstra god oplevelse og bringe dem tættere sammen. Ligeledes sørger vi gerne for både tæpper og madkurve, hvis I ønsker at tilbringe frokostpausen i det grønne eller slutte dagen med tapas og et godt glas vin i parken. Skal I for alvor forkæles, laver vi gerne en helt særlig afrunding af dagen med en gastronomisk oplevelse i vores hyggelige vinkælder eller et brag af en fest for jer og jeres kollegaer.

Om udbyderen

Siden 1955 har de historiske bygninger dannet rammen for ophold, nære relationer og spændende oplevelser af enhver art. De charmerende og unikke bygninger har tidligere huset Esbjerg Højskole og har således gennem mere end 50 år spillet en central rolle i den esbjergensiske historie. Man kan stadig fornemme historien, når man går en tur blandt bøgerne i det gamle bibliotek, går på opdagelse i den store vinkælder eller beundrer hovedbygningen og lokalernes karismatiske og særegne arkitektur.

I november 2013 slog ejeren af ECH PARK, Palle Storinggaard, dørene op for et nyt kapitel i bygningernes mangeårige historie. Efter nænsom restaurering foretaget med respekt for historien, stod nu et moderne hotel, der både kunne rumme historien og havde faciliteter til at kunne skabe nye, endnu bedre minder for den nye generation.

Netop de mindeværdige oplevelser er noget, der har særlig betydning for Palle Storinggaard og danner dermed det vigtigste grundlag for ECH PARK. Ambitionen var fra starten at skabe et hotel, der kunne rumme det hele og hvor der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Hvor der var plads til den enkelte gæst og hvor nærvær, fleksibilitet og imødekommenhed var grundpillerne. Det eksklusive skulle være inklusive og hans passion for faglig stolthed, gode råvarer og kvalitetsoplevelser er udgangspunktet overalt på hotellet.

I dag fungerer ECH PARK, under ledelse af Palle Storinggaard, som hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. ECH PARK henvender sig, gennem de mange faciliteter og muligheder i området, til par, familier, forretningsfolk og alle andre, der ønsker spændende oplevelser og gode minder i moderne og professionelle rammer.

’Ambitionen var fra starten at skabe et hotel, der kunne rumme det hele og hvor der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Hvor der var plads til den enkelte gæst og hvor nærvær, fleksibilitet og imødekommenhed var grundpillerne.’

Palle Storinggaard, Ejer og Direktør,

Lokaler
Logo

ECH Park

Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Vestjylland

Send en besked til ECH Park.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze