Edelskov Bus

Edelskov - En del af oplevelsen

Like

Edelskov Bus har alle former for kørselsopgaver indenfor persontransport. Vi tilbyder alle former for kørsel om det er turistbus, minibus, VIP bus eller limousine, så vil vores erfarne medarbejderteam udarbejde den rigitge løsning i samråd med dig og din virksomheds ønsker og logistikbehov.

Gennem mange år, har vi opbygget en stor viden om persontransport og tilbyder gerne vores ekspertise og rådgivning.

Vores erfarne medarbejdere vil til en hver tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således turen bliver både spændende og interessant.

Når du bestiller en udflugt hos Edelskov Bus, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af opgaven. Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere behandler vi alle opgaver med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

Vi er altid klar til at give en god pris på buskørsel uanset hvilken type kørsel det omhandler.  Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen eller på mail og vi glæder os til at høre fra dig.

Om udbyderen

Edelskov Bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, og vi løser alle slags kørselsopgaver, uanset om det er små eller store grupper, der skal afsted.

Hos os arbejder vi som regel med hele turarrangementet fra start til slut og vil derfor kunne være behjælpelige med planlægning og service ud over selve buskørslen. – Eksempelvis guider, skiltning, help desk, turforslag og logistik – eller måske blot idéforslag til en god restaurant til dine gæster.

Vi har mange faste partnerskaber med både private og offentlige virksomheder, der har brug for sikkerhed og præcision uden at skulle planlægge forfra hver gang. Der er derfor altid søde og erfarne medarbejdere parat til at hjælpe dig, når du ringer, og som din garanti for, at alt forløber planmæssigt, når det går løs.

Vi har et stort ansvar, hver gang vi tager imod dine gæster, og vi forlanger derfor busser og chauffører i en klasse for sig, ikke mindst når det gælder sikkerhedsstandarder og miljø.

I sidste ende handler alle gode busoplevelser om mennesker og engagement – derfor er der viljen til forskel, når du ringer til os.

Transport
Logo

Edelskov Bus

Yderholmen 20
2750 Ballerup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Edelskov Bus.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze