Egons Turist & Minibusser

Special-, mini- eller almindelig bus

Like

Velkommen ombord hos Egons

Egons har mere en 30 års erfaring i alle former for buskørsel. Vi råder i dag over en flåde af topmoderne busser med alt tænkeligt udstyr.

Vores professionelle og serviceminded medarbejdere hjælper gerne med planlægning af hele dit arrangement, så dine specifikke ønsker og behov bliver opfyldt.

Vores minibus afdeling er specialister i mindre opgaver, korte turer, samt ældre- og handicapkørsel. Vi udfører daglig kørsel for såvel privat og offentlige institutioner.

Vi byder Dem hermed velkommen ombord hos Egons.

Om udbyderen

Historien om Egons
Egons er 100% danskejet og har været drevet i mere end 30 år af familien Pedersen, i dag med Egon Pedersens søn, Mogens Pedersen som Adm. Direktør og eneejer. Med cirka 170 ansatte er Egons en af branchens største operatører på det danske marked.

Egon Pedersen etablerede Egons i 1982 med én enkelt minibus. Interessen og behovet for transport voksede hastigt gennem både 80´erne og 90´erne og i dag råder Egons over ca. 110 moderne busser og engagerer ca. 170 ansatte.  

Hovedsædet ligger fortsat i Slagelse, og grundet den store efterspørgsel er der samtidig oprettet filial i Svebølle, Skælskør samt en stor base i København.

Egons busser er topmoderne og kan rumme lige fra 1 til 80 personer. Det betyder også, at Egons kan tilbyde alle former for personbefordring inklusiv handicap- og sygetransport, speciel rute- og skolekørsel, selskabs- og turistkørsel. Se evt. præsentationsvideo her.

Foruden busservice, driver Egons selvstændigt rejsebureau. Egons Rejsebureau udgiver eget rejseprogram med spændende rejsemål i både ind- og udland. Egons er 100% ejer af SneXpressen.dk – udbyder af skikørsel direkte til 25 rejsemål i Alperne, både i Italien, Frankrig og Østrig. 

Transport
Logo

Egons Turist & Minibusser

Vasbygade 22
2450 København SV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Egons Turist & Minibusser.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze