Aftenens overraskelse - det virkelig sjovt

Like

Underholdning for børn, voksne og firmaer, til alle festlige lejligheder.

Vi forstår at gøre det sjovt og lave "seriøs" underholdning.

Eventkompagniet skaber altid god og overraskende underholdning. Vi forstår og har stor erfaring med, at sætte "scenen". Vi underholder børn og voksne, privat og erhverv, ledergruppen og medarbejderne, indtil alle i publikum er med. Vi kan komme i forskellige forklædninger - fotograf, tjener, stripper, præst eller Danmarks mest upassende konsulent. Med kridtede sko og højt hår, tager vi naturligvis bestik af situationen, så vi kan krydre middagen,med gags, spas og medrivende improvisations teater.

Til start vil alt forløbe helt normalt og ganske professionelt, men efterhånden som tiden går, skrues der op for de finurlige og yderst pinlige karaktertræk, selvfølgelig med humor og charme. Selvom vi nok går til eller lidt over grænsen, er det med en fin fornemmelse for, hvad der er tålt og tilladt i selskabet. Men mystiske og overraskende hændelser VIL opstå...

Til slut runder vi af med et afslutningsshow, så de der endnu tvivler på ægtheden nu vil se, at det hele bare er en form for LIVE skjult kamera.

Skal opleves, for det er VIRKELIG underholdende...

Om udbyderen

Tali Piontek er Eventkompagniet

Her er hendes historie... 

Det startede allerede da jeg var barn - det bedste jeg vidste, var at få dem omkring mig til at undre sig, lege med og grine. 
At underholde, opfinde karakterer og spille skuespil, har altid ligget mig nært, så da jeg blev voksen tjekkede jeg ind på teaterskolen Center for Kreativitet og Teater. 

Omrejsende klovn

Da jeg var færdig på skolen, skabte jeg mit hjertebarn, Klovnen TuTu. Sammen har vi oplevet 2 jordomrejser, hvor jeg forklædt som klovnen TuTu, underholdte med balloner og dens milde klovnesind. - Fra en døveskole i Indien, til børnehjem i Honduras, hos de rige i Hong Kong, fattige i Bolivia, Israel og mange andre steder - Det gør jeg stadig til tider, for jeg kan slet ikke lade være. 

Fra TV-vært til børnetrylleri

Tilbage i Danmark skabte og dyrkede jeg et solidt netværk indenfor underholdningsbranchen - Som vært på flere TV-shows, med mine 'one-woman' shows, som manager for Københavns Serveringsteater og med en sejr i Mesterskab i Børnetryl, følte jeg mig stærkt klædt på til, at starte et helt nyt kapitel - EventKompagniet. 

13 år på bagen og et fantastisk job

Med 13 år på bagen, synes det som evigheder siden, at jeg sad i min bil og forsøgte at dulme nerverne inden jeg eksekverede min allerførste booking. I dag er det blevet til alle disse skæve karakterer som alle er en del af mig. Det var fantastisk - og er stadig fantastisk. 

Og jeg er super stolt over, at kunne sige med hånden på hjertet: 
- Jeg har verdens bedste job!

Underholdning
Logo

Eventkompagniet

Nansensgade 59
1366 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Eventkompagniet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze