Eventkompagniet

En konferencie der kan mere end at løfte stemningen

Like

Elegant skaber konferencieren en festlig stemning og med sit overskud og skarpe blik for detaljen bliver alle gæsterne ført trygt gennem arrangementet. Konferencieren er den perfekte måde at skabe en rød tråd i arrangementets indslag, som taler, musik, optrædende imellem serveringer, rygepauser og åbning af dansegulvet. Konferencieren ikke alene styrer indslag, som en toastmaster, men får også festen til at svinge i tæt samarbejde med evt. andre artister.

Jeres festguide som samler selskabet, varmer dem op, underholder og sender festen til fornemme højder. En vært som sørger for at sparke energi ind i arrangementet og med erfaringer fra fx de Store Gatsby fester for flere tusinder, karnevallet, firmafester til åbningsarrangementer øjner konferencieren festen potentiale og værten og gæsternes behov. Sådan skabes en oplevelse de sent vil glemme.

Få aftene til at forløbe organisk. Inden arrangementet afholdes indledende møder med arrangøren, og vi tager i samarbejde højde for alle festes dele, som mad, pauser og indslag.
Kær konferencier har mange kostumer og Eventkompagniet og arrangøren finder sammen den type konferencier, som passer til; Elegant, festlig, ekstravagant, fornuftig – mulighederne er mange.

Eventkompagniet har været vært ved alt fra Påskecarbaret, The Great Gatsby Partys, CPH Carneval, markedsdage, Kommunale Kultur- og fritids arrangementer bl.a. Frederiksberg dagene, åbningscermonier grøntorvets osv.

Om udbyderen

Tali Piontek er Eventkompagniet

Her er hendes historie... 

Det startede allerede da jeg var barn - det bedste jeg vidste, var at få dem omkring mig til at undre sig, lege med og grine. 
At underholde, opfinde karakterer og spille skuespil, har altid ligget mig nært, så da jeg blev voksen tjekkede jeg ind på teaterskolen Center for Kreativitet og Teater. 

Omrejsende klovn

Da jeg var færdig på skolen, skabte jeg mit hjertebarn, Klovnen TuTu. Sammen har vi oplevet 2 jordomrejser, hvor jeg forklædt som klovnen TuTu, underholdte med balloner og dens milde klovnesind. - Fra en døveskole i Indien, til børnehjem i Honduras, hos de rige i Hong Kong, fattige i Bolivia, Israel og mange andre steder - Det gør jeg stadig til tider, for jeg kan slet ikke lade være. 

Fra TV-vært til børnetrylleri

Tilbage i Danmark skabte og dyrkede jeg et solidt netværk indenfor underholdningsbranchen - Som vært på flere TV-shows, med mine 'one-woman' shows, som manager for Københavns Serveringsteater og med en sejr i Mesterskab i Børnetryl, følte jeg mig stærkt klædt på til, at starte et helt nyt kapitel - EventKompagniet. 

13 år på bagen og et fantastisk job

Med 13 år på bagen, synes det som evigheder siden, at jeg sad i min bil og forsøgte at dulme nerverne inden jeg eksekverede min allerførste booking. I dag er det blevet til alle disse skæve karakterer som alle er en del af mig. Det var fantastisk - og er stadig fantastisk. 

Og jeg er super stolt over, at kunne sige med hånden på hjertet: 
- Jeg har verdens bedste job!

Underholdning
Logo

Eventkompagniet

Nansensgade 59
1366 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Send en besked til Eventkompagniet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze