Stripper nissen Sisse

Like

Når den kolde tid trænger sig på, får den flotte Stripper Nisse ’Sisse’ varmet alle godt op og spreder julestemning, som varer helt til påske. Med sine forførende og selvsikre bevægelser glider hun ind i rummet og svinger skinkerne så højt, at det sender dansebølger igennem hele lokalet.

Stripper Nissen Sisse får den længeventede julesne til at dale og en hver julemands klokker til at ringe. Hvad du ønsker skal du få – selv strippernissen uden en trævl på.

Stripper Nissen Sisse kommer spring fyldt med energi til jeres festlige arrangement og giver hovedpersonen, og evt. andre herligheder, en yderst festlig omgang. Når der skal være underholdning, som giver folk en ordentlig en på opleveren og noget at snakke om.

Den falske stripper kan ses af alle – kvinder som mænd, ung som gammel. Det er IKKE et rigtigt stripshow. Komisk strip er anderledes festunderholdning. Stripper Sisse køre året rundt Danmark tyndt med sit Komiske Sygeplejerske Stripshow og glæder sig altid, som en glad gris, til at julen atter står for døren og hun igen kan lade nisseklæderne flyve om ørene på sit glade publikum. Et indslag som vil sende jeres fest til tops.

Lad evt. Stripper Sisse være din stemme, som alternativ til festsangen eller talen, uden at budskaber og den gode historie går tabt. Absolut en anderledes måde at tale fra hjertet på!

Fup strip er sjov underholdning, som egner sig perfekt til mange typer fester og arrangementer. Alt fra firmafest, julefrokost, events, fødselsdag, kick-off… og forsæt selv – listen er lang!

Om udbyderen

Tali Piontek er Eventkompagniet

Her er hendes historie... 

Det startede allerede da jeg var barn - det bedste jeg vidste, var at få dem omkring mig til at undre sig, lege med og grine. 
At underholde, opfinde karakterer og spille skuespil, har altid ligget mig nært, så da jeg blev voksen tjekkede jeg ind på teaterskolen Center for Kreativitet og Teater. 

Omrejsende klovn

Da jeg var færdig på skolen, skabte jeg mit hjertebarn, Klovnen TuTu. Sammen har vi oplevet 2 jordomrejser, hvor jeg forklædt som klovnen TuTu, underholdte med balloner og dens milde klovnesind. - Fra en døveskole i Indien, til børnehjem i Honduras, hos de rige i Hong Kong, fattige i Bolivia, Israel og mange andre steder - Det gør jeg stadig til tider, for jeg kan slet ikke lade være. 

Fra TV-vært til børnetrylleri

Tilbage i Danmark skabte og dyrkede jeg et solidt netværk indenfor underholdningsbranchen - Som vært på flere TV-shows, med mine 'one-woman' shows, som manager for Københavns Serveringsteater og med en sejr i Mesterskab i Børnetryl, følte jeg mig stærkt klædt på til, at starte et helt nyt kapitel - EventKompagniet. 

13 år på bagen og et fantastisk job

Med 13 år på bagen, synes det som evigheder siden, at jeg sad i min bil og forsøgte at dulme nerverne inden jeg eksekverede min allerførste booking. I dag er det blevet til alle disse skæve karakterer som alle er en del af mig. Det var fantastisk - og er stadig fantastisk. 

Og jeg er super stolt over, at kunne sige med hånden på hjertet: 
- Jeg har verdens bedste job!

Underholdning
Logo

Eventkompagniet

Nansensgade 59
1366 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Eventkompagniet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze