Faldskærmsklubben Nordenfjords

Et solospring eller en faldskærms karriere?

Like

Hvis du ønsker at starte din faldskærms karriere er solospring den eneste rigtige måde at gøre det på!

Adgangsbetingelser: Du skal være i almindelig fysisk form, være over 16 år (under 18 skal du have forældre eller værges underskrift) og veje under 120 kg.

Du kan bestille kursus og vi afholder kurser ca. en gang om måneden. Du vil typisk blive undervist fredag aften på Sindal lufthavn og udføre dit første faldskærmsspring samme sted dagen efter. En god håndregel er at afsætte hele dagen til spring, på springdagen, da det danske vejr kan vore ganske uforudsigeligt. Lykkes det ikke at få spring på aftalte dato, finder vi en alternativ dato hvor du kan springe. Efter dit første spring anbefaler vi du melder dig ind i klubben og får et par spring mere med det samme. 

Som udgangspunkt, springer vi mindst én dag hver weekend, forudsat vejret tillader det. Eksempelvis havde vi over 50 stævnedage med spring sidste år. Er der ikke springvejr, kan du som medlem altid kigge forbi til en kop kaffe, deltage i det sociale, lære noget nyt af de erfarne i klubben. Du vil finde ud af noget af det fedeste ved faldskærmsverdenen er at du er velkommen, uanset køn, status, lønindkomst, race og alt muligt andet, vi er alle lige og vi er alle interesseret i at have det sjov, blive dygtigere og bedre hver gang vi mødes. Hver gang du kommer forbi, bliver du en smule klogere på sporten, som er meget mere end blot at falde ud af en flyver. 

Aktiviteter
Logo

Faldskærmsklubben Nordenfjords

Taagholtvej 170
9870 Sindal

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Faldskærmsklubben Nordenfjords.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze