Xtravagant.dk

Arranger jeres helt eget Colorrun

Like

Hos Xtravagant.dk har vi Danmarks største udvalg af udstyr og tilbehør til at arrangere årets vildeste og sjoveste color run. 

Alt hvad du skal bruge som Farvepulver, hvidt tøj som t-shirts og tylskørter, flasker, farverige solbriller og meget mere - finder du på vores webshop.

Har du brug for hjælp til at arrangere et color run, så tøv ikke med at kontakte os.
- Vi har hjulpet mange andre med at arrangere de fedeste color run's rundt i hele Danmark.

Om udbyderen

Xtravagant har været med til at arrangere flere events for både private- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi er eksperter i at planlægge og koordinere events, herunder Rave fester og color run - så du får en god oplevelse med dit arrangement.

Xtravagant er Danmarks bedste rave webshop, med Danmarks største udvalg af tilbehør til rave fest og tilbehør og udstyr til color run, samt flere tema fester/arrangementer som karneval, halloween og mere. Vi har tidligere drevet et af Danmarks største mobildiskoteker, af samme navn, hvilket gør at vi stadig i dag har nogle af landets bedste djs i vores crew, der kan skabe den vildeste stemning til din rave fest.

Vores sortiment på Xtravagant.dk bestyr af et stort udvalg af tilbehør og udstyr til Rave fester, 80'er fester, karneval, festivaller, halloween og meget meget mere. Det betyder at vi har alt lige fra UV Maling, knæklys t-shirts, uv lamper, farvepulver, halloween makeup, glitter og en langt række andre produktkategorier - du finder alt hvad du skal bruge på vores webshop, til årets fedeste arrangement, og vi guider dig gerne.

Aktiviteter
Logo

Xtravagant.dk

Nyborgvej 4
9900 Frederikshavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Bornholm
Fyn
København
Nordjylland
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Sydsjælland & øerne
Sønderjylland
Vestjylland
Vestsjælland
Østjylland
Østsjælland

0 - 50 pers.

Send en besked til Xtravagant.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze