Festtema

Festtema - Alt i udsmykning og kostumer

Like

Festtema har samlet alt hvad der skal til af kostumer, udklædning, pynt og dekoration til alle former for temafester og højtider. Så uanset om det er sidste skoledag, karneval, Halloween eller en helt almindelig tyrolerfest du skal til, så har vi det hele.

Hos os finder du let det som du har behov for, om det er; Kostumer, Hatte, Parykker, Skæg, Strømper & skørte, Make-up, Tilbehør, Bordpynt & engangsservice og naturligvis Dekoration i det valgte tema.

Sortimentet varierer i forhold til sæsonen så vi har størst udvalg i børnekostumer omkring Fastelavn, flest tyrolerkostumer i august og september og masser af uhyggelig dekoration op mod Halloween. 

Når vi siger vi har samlet alt, så skal det tages bogstavligt. For alt hvad du finder af kostumer, hatte, skæg og parykker eller pynt og dekoration som eksempelvis Pinatas, balloner og guldgardiner er på lager i Skovlunde og kan sendes fra dag til dag, eller købes nu i butikken. I praksis viser vi kun varer der er registreret som lagervare og webshoppen er opdateret i realtime.

Kontakt os endelig, har vi ikke det som du ønsker, får vi varer hjem flere gange om ugen og kan skaffe det meste indenfor 3 hverdage.

Festudlejning & salg

Festtema

Industriparken 4
2750 Ballerup

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til Festtema.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze