The Oscar goes to… Filmteambuilding Odense

Like

En kreativ dag

Filmteambuilding er en dag tætpakket med entusiasme, teamwork og sjove oplevelser. Men det er også en dag, hvor der arbejdes seriøst med både indhold og udformning.

På blot tre timer skal jeres medarbejdere lave deres helt egne reklamefilm som handler om jeres organisation med udgangs-punkt i et overordnet tema – fx jeres værdier, produkter, services eller formål. Eller I kan lave film om hvem I er og hvorfor I er her.

Medarbejderne er selv instruktører, regissører, kameramænd, lydmænd, designere, skuespillere osv., og i fælleskab udtænker, planlægger og optager de rå filmoptagelser under kyndig vejledning af erfarne filmfolk og professionelle skuespillere.

Når råfilmene er optaget, klipper og redigerer vi dem og tilføjer firmalogo, musik, effekter og speak, så de får et professionelt reklamelook. 

The Oscar goes to…

Dagen kulminerer med, at I ser jeres film, hvorefter vi holder et stort underholdende awardshow. Vinderne kåres i 5 forskellige kategorier – selvfølgelig med statuetter og takketaler. I får jeres film på et USB-stik og kan gøre med dem, hvad I vil. 

Sjovt samvær med dine kollegaer

Filmteambuilding udfordrer de vante rammer og sætter lidt ekstra kulør på hverdagen. Nogle føler sig en smule overvældede, når dagens udfordring afsløres. Men i sidste ende giver dagens aktiviteter et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kollegaer og filmprodukter, man kan være virkelig stolte af.

Vi har plads til alle

Vi håndterer alt fra 8-600 deltagere, som kan producere helt op til 30 film samtidigt. Kameraerne ruller året rundt – ude som inde, og vi taler både dansk, engelsk og fransk.

Hvorfor filmteambuilding?

Der er mange grunde til at vælge filmteambuilding. Måske står I over for en fusion, som skal godt fra start, måske skal I implementere nye værdier eller genopfriske de eksisterende. Eller måske ønsker I at booste fællesskabet og give jeres medarbejdere en uforglemmelig dag.

Lad medarbejderne tage ejerskab over værdier

Strategi og værdier er ofte aspekter af jeres virksomhed, som ledelsen præsenterer for medarbejderne i skriftlig form og ikke nødvendigvis noget, som betyder alverden for medarbejderne.

Formålet med filmteambuilding er netop at give medarbejderne mulighed for at undersøge og tage ejerskab over faglige områder fx. værdierne i jeres virksomhed.

Ved at producere egne reklamefilm kan medarbejderne fortælle, hvad virksomhedens værdier betyder for dem. Måske har værdien ”handlekraftighed” ikke samme betydning for receptionisten som for salgsmedarbejderen. Ved sammen at undersøge, snakke om og lave en film om værdien, kan medarbejderne opnå en større fælles forståelse for værdiernes betydning.

En kreativ sjov udfordring med plads til alle

Filmteambuilding udfordrer de vante rammer og sætter ekstra kulør på hverdagen. Nogle føler sig en smule overvældede, når dagens udfordring afsløres. Men i sidste ende giver dagens aktiviteter et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kollegaer og filmprodukter, man kan være virkelig stolte af. Der er plads og roller til alle, både foran og bag kameraet. Dagen er fyldt med grin og værdifuldt samvær.

Et konkret produkt

Med jeres egne reklamefilm får I et konkret slutprodukt, som kan bruges internt eller eksternt fx. på jeres website, som anderledes markedsføring på sociale medier eller overfor jeres kunder.

Om udbyderen

Filmteambuilding.dk er Danmarks største udbyder af teambuilding konceptet filmteambuilding. Kameraerne ruller året rundt – ude som inde – og vi flytter vores filmgrej ud i hele Danmark - og udlandet.

Vi afvikler filmteambuilding på dansk, engelsk og tysk og har været med virksomheder i Frankrig, England, Irland, Sverige og Norge.

Filmteambuilding fungerer godt i alle slags organisationer, for med roller og plads til alle, vil enhver føle sig inkluderet og få en god oplevelse. 

Vi kan skalere filmteambuilding efter deltager antal og har arrangeret opgaver for Trustpilot med blot 9 deltagere til Deloitte med hele 650 deltagere - og alt det der ligger der imellem.

Vores crew består udelukkende af dygtige og erfarne folk - filmklippere som er professionelle eller under uddannelse, men allerede i arbejde - og professionelle skuespillere. I kan derfor trygt regne med at være sikre hænder hos folk, som vil gøre alt for at give jer en stor oplevelse.

Starten på det hele...
Starten til Filmteambuilding.dk blev grundlagt i 2012 af Mads Himmelstrup.

Mads fik til opgave at udvikle en filmteambuilding dag for Bestseller. Det skulle bruges til en værdi dag med 190 internationale deltagere fra børnetøjsfirmaet Name It. Eventet blev en stor succes.

Mads oplevede at alle deltagere var med og tog ejerskab over processen. De deltog og bidrog med kreativitet, passion, og gejst - og så havde de en meget sjov dag sammen med deres kolleger - hvor mange af dem slet ikke kendte hinanden.

Her var der en form for teambuilding, som ikke handlede om fysik og fysiske udfordringer og udfoldelser, men et kreativt forløb, hvor alle kunne være med og som inkluderede alle og ekskluderede ingen. 

Dette blev starten til hvad der i dag er Filmteambuilding.dk.

Aktiviteter
Logo

Filmteambuilding.dk

Muslingevej 35
5240 Odense NØ

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn
Sønderjylland

Send en besked til Filmteambuilding.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze