FirmaComedy
Like

FirmaComedy show = Humor + musik

Et show fra FirmaComedy er velegnet til virksomhedsarrangementer f.eks. indslag på kursus/seminar, sommerfest, julefrokost, generalforsamling.

Udgangspunktet er oftest personligt men temaerne er nærværende og lette spejle sig i. Her er scener fra arbejdspladsen, familieliv og også enkelte politiske betragtninger. Humoren er skarp, bidende ironisk og ikke nødvendigvis politisk korrekt.

Et show med FirmaComedy indholder både ord og toner, fordi FirmaComedy show = Humor + musik. Der er med andre ord noget til begge hjernehalvdele.

Christian Møller Pedersen - er uddannet civilingeniør i nanoteknologi men har siden 2010 slået sine folder på de københavnske comedy-scener. Startede i 2011 satiregruppen Geysersheik under DR-Satire. Blev omsider træt af at stå op og fandt derfor en stol og en guitar og dannede i 2014 FirmaComedy sammen med Julie.

Julie Krogsbøll - er sangerinde, musiker og komiker. Ud over at være den ene halvdel af FirmaComedy, er hun en del af bandet Bluegrass Breakout, ensemblet Jazzkollektivet og diverse impro- comedy grupper.. Desuden er hun korleder og indehaver af hunden Bjørn.

Om udbyderen

Christian Møller Pedersen
er uddannet civilingeniør i nanoteknologi men har siden 2010 slået sine folder på de københavnske comedy-scener. Startede i 2011 satiregruppen Geysersheik under DR-Satire. Blev omsider træt af at stå op og fandt derfor en stol og en guitar og dannede i 2014 FirmaComedy sammen med Julie.

Julie Krogsbøll
er sangerinde, musiker og komiker. Ud over at være den ene halvdel af FirmaComedy, er hun en del af bandet Bluegrass breakout, ensemblet Jazzkollektivet og diverse impro- comedy grupper.. Desuden er hun korleder og indehaver af en hunden Bjørn.

Underholdning
Logo

FirmaComedy


2500 Valby

Vis kontaktoplysninger


København

Send en besked til FirmaComedy.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze