Professionel festudlejning

Like

Skal du holde fest, handler det om at skabe den rette stemning. Rare omgivelser. Afslappede værter. Og gæster i godt humør. Vi hjælper dig med alt det praktiske, så du trygt kan sende invitationerne ud.

First Party har over 80 års erfaring. Kombineret med en god portion nytænkning, tilbyder vi dig alt det praktiske til dit arrangement og rådgiver dig sikkert gennem hele processen.

First Party har erfaring med alt fra meget store og til helt små arrangementer. Vi leverer rammerne til privatfesten, til erhvervsarrangementet og til publikumseventen. Vi sørger for både levering, personale, oprydning og koordinering, og vi indgår også gerne i et samarbejde med andre leverandører. Vi har et stort udvalg inden for telte, service, møbler, madlavningsudstyr og leverer altid kvalitet til aftalt tid.

Med First Party får du en kompetent rådgiver, og sammen skaber vi en fest, hvor både du og dine gæster kan slappe af og nyde den gode stemning. Vi hjælper dig med alt fra første bestilling til afhentning efter festen.

Om udbyderen

Virksomheden First Party
Ledelse, team og alt udstyr - til fester, møder og events. Du kan få praktikken fra First Party, uanset størrelsen af dit arrangement. Vi koordinerer gerne kontakten til leverandører af mad, drikkevarer, snacks og underholdning, men uanset om du selv står for den del eller ej, så klarer vi meget gerne resten:

Festens rammer
Møbler, service, belysning, varme, dekoration og telt eller lokale

Fest- & støttefunktioner
Bar, café, lounge, slush-ice, fadølsanlæg, jukeboks, scene, køkken, grill, toiletter, garderobe og adgangskontrol m.v.

Praktik & afvikling
Levering, opstilling, opdækning, bar-, café og serveringspersonale, afrydning, opvask, afhentning og affaldshåndtering

Styring & ledelse
Planlægning, teamledelse, deltagerkontrol og sikkerhed

Det er helt op til dig, hvor stor en del af arrangementet vi skal stå for. Bestil det du har brug for i vores webshop, besøg vores showroom i Brøndby efter aftale eller kontakt os direkte. Med First party er du hurtigt, enkelt og effektivt vært ved dit næste arrangement.

Service og kvalitet igennem flere generationer
Siden 1934 har vi leveret ’Premium praktik til arrangementer med deltagere’, for nu at sige det i et moderne sprog. Det er ’one stop shopping’ af ’know-how’, ’hardware’ og et komplet serviceteam, der kan planlægge og afvikle ethvert arrangement - også de mere komplekse.

Vi har materiel til at lave de største fester, få logistikken til at glide og oplevelsen til at imponere. Fordi vi samtidig har fokus på kunden og den enkelte gæst, kan vi også lave mindre og små arrangementer - med den samme høje leveringservicegrad.

First Party er nemlig en familieejet virksomhed, der i dag er ledet af tredje generation. ”Det er en del af mit DNA. Jeg er vokset op i virksomheden, hvor det altid har været vigtigt at levere høj kvalitet og service.”, siger Kasper Kennedy, der er direktør i First Party - og som samtidig ikke lægger skjul på ambitioner om udvikling, når han fortsætter: ”Kunderne udvikler sig, så det gør vi også. Vi har udviklet virksomheden i generationer. Det bliver vi ved med.”

Festudlejning & salg
Logo

First Party

Kirkebjerg Parkvej 14
2605 Brøndby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Storkøbenhavn

Send en besked til First Party.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze