Flotte Mænd - til alle tænkelige arrangementer

Like
Varighed
flexible

Flotte Mænd underholder glade gæster til alle tænkelige arrangementer. De to flotte mænd har spillet sammen siden deres helt unge år. Kvalitet og personlig tilstedeværelse er altid i centrum, når musikken spiller til din fest.

Repertoiret er bredt og Flotte Mænd kan spille “from dinner to dance”. Alt lige fra stille baggrundsmusik, masser af “Sing-A-Longs”, som du kan synge med på, til de gode hits du kender. Der spilles altid med danse garanti.

Gearet opstilles på 20 minutter og duoen spiller til både store såvel som meget små arrangementer - så tøv ikke med at kontakte os. Vi er flexible - også på prisen.

Om udbyderen

Flotte Mænd underholder glade gæster til alle tænkelige arrangementer. Kvalitet og tilstedeværelse er i vores fokus, og vi nyder at gøre jeres fest eller arrangement til en uforglemmelig oplevelse. 

Flotte Mænd spiller “from dinner to dance”. Vi kan både spille til middag med stille baggrundsmusik, og til dig der gerne vil synge med spiller vi selvfølgelig også masser af ‘Sing-A-Longs’ og andet godt til øret. Til sidst er vi specialister i at fyre op for dansegulvet, når dine gæster ikke kan sidde stille længere. Der spilles med danse garanti.

Flotte Mænds repertoire rammer hele regnbuen af musik. Alt fra 50’erne til moderne pop.

Underholdning
Logo

Flotte Mænd


2500 Valby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Flotte Mænd.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze