Flyvefisk

Transport skal også være en oplevelse - Flyvefisk

Like

Bestil en Flyvefisk, når transport skal være en oplevelse. Flyvefisk sejler året rundt. Kalechen er nede, når solen skinner, og båden er opvarmet, når vejret kræver det.

FIRMA / PRIVAT SEJLADS

Oplev København fra sin smukkeste side med dine kunder, kolleger, venner og familie i byens mest charmerende fartøjer. I samarbejde med Flyvefisk kan I designe en tur, der passer til lige netop jeres behov og ønsker - året rundt.
En Flyvefisk er ikke blot en båd men en oplevelse midt i en af verdens ældste havne, omkranset af verdensberømt arkitektur. Flyvefisk er populære, når der er firma-tur, polterabend og fødselsdag i farvandet.

TAXISEJLADS

Vi udfører pt. ikke decideret taxisejlads, da behovet ikke er stort nok. Al sejlads er baseret på udlejning.

Om udbyderen

Københavns Havn udvikler sig hastigt i disse år.

Nye boligområder, virksomheder og kulturinstitutioner skyder op overalt i havnens tidligere industri- og militærområder. Byen bliver større og det samme gør behovet for at opleve og bruge havnen i både erhvervsmæssig og privat sammenhæng.

Flyvefisk/Copenhagen Water Taxi blev etableret i 2004 ud fra ønsket om at skabe en bedre infrastruktur i Københavns Havn og tilbyde anderledes og mere personlige oplevelser af byen set fra vandsiden. Vi har specialiseret os i private sightseeingture med fokus på komfort og intimitet og i "taxasejlads" for de, der har brug for en hurtig transport fra ét sted i havnen til et andet.

Vores sejlture kan starte og slutte, lige hvor man ønsker det, så længe der er et sted at lægge til med båden - også uden for Københavns Havn.

Flyvefisk / Copenhagen Water Taxi ejes af NETTO-BÅDENE A/S.

Transport

Flyvefisk

Trangravsvej 9
1436 København K

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Flyvefisk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze