Four Snacks

Rock’n’Roll med Four Snacks

Like
Varighed
2 x 60 min.

Partybandet Four Snacks fylder diverse dansegulve og skaber rammerne for enhver festlig aften.

Rock ’n’ Roll’en har præget musikkulturen i 50’erne og 60’erne, med den inspiration drager Four Snacks fra første tone, musikken tilbage til datidens store kunstnere og bands. Four Snacks optræder ligeledes med at skabe en komplet og original oplevelse.

Med 10 års erfaring har Four Snacks underholdt til et væld af forskellige arrangementer, på både store som små scener rundt omkring i Danmark. Bandet byder med garanti på en forrygende live performance, der giver den total oplevelse, som gør at både arrangører og gæster nyder den gode musik, får gang i danseskoene og kommer i højt humør.

Four Snacks tager afsæt i internationale kunstnere, men er tro og bestræber sig på, at lave den sound der løfter arrangementet, så stemningen fyldes af toner fra dengang den ”nye” musik opstod og blev banebrydende for tiden fremefter.

Om udbyderen

Med inspiration fra Rock ’n’ Roll’en der prægede musikkulturen i 50’erne og 60’erne, drager Four Snacks fra første tone, tankerne tilbage på datidens store kunstnere og bandets fremtræden er ligeledes med til at skabe en komplet og original oplevelse.
Four Snacks har med snart 15 års erfaring garanti for at byde på en forrygende live performance, der inkluderer en total oplevelse, så arrangører samt gæster ikke skal tænke på andet, end at bidrage med godt humør og dansesko.

Underholdning
Logo

Four Snacks


8320 Mårslet

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

Send en besked til Four Snacks.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze