Friskop.dk

Sundhed og teambuilding

Like

Sundhed og teambuilding med friskop.dk

Stadig flere arbejdspladser kender betydningen af at tilbyde ansatte holdbare løsninger til en sundere og mere aktiv livsstil. Traditionelle aktivitetstilbud henvender sig ofte kun til dem, der allerede er aktive - det vil vi gøre noget ved. Vi tilbyder et koncept, der passer til ALLE uanset fysisk udgangspunkt. Det har vi arbejdet med i snart 10 år, og vores koncepter giver både sundere, gladere og mere produktive medarbejdere, hvilket igen giver øget trivsel og lavere sygefravær på arbejdspladsen.

At øge det fysiske aktivitetsniveau ligger til grund i vores koncepter, men vi har også stor succes med at kombinere det med fokus på andre områder inden for sundhed. Uanset om det er sundere kost, mindre stress, at være mindre stillesiddende eller lignende. Vi laver koncepter til de største virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og vi hjælper gerne dig med at gennemføre en kampagne skræddersyet til din arbejdsplads.

Friskop.dk – et vellykket koncept
En aktivitetsudfordring er en enkel, sjov og engagerende måde til teambuilding og trivsel på jeres arbejdsplads, samtidig med at det påvirker de ansattes sundhed positivt, både psykisk og fysisk.

Om udbyderen

Konceptet

Grundtanken bag vores koncept er at tilbyde et enkelt og let tilgængeligt program, som skal stimulere til mere fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Alle skal kunne deltage, uanset fysisk form, køn og alder.

Mission og vision

Vi har en mission om at gøre danske virksomheder friskere og gladere ved at øge det fysiske aktivitetsniveau på arbejdspladsen. Vores store vision er at blive det naturlige første valg for virksomheder, der ønsker at varetage sundheden for sine ansatte.

Baggrund

Stadig flere virksomheder ser fordelen ved at fremme den fysiske aktivitet på arbejdspladsen, og mange har allerede gode eksisterende træningstilbud til deres ansatte.

Problemet med de traditionelle aktivitetstilbud er at de sjældent appellerer til dem som virkelig har brug for træningen, men ofte henvender sig mest til dem som allerede er fysisk aktive. Det ønsker vi her i Friskop.dk at ændre, så vi får fat i alle, også dem som har mest brug for det.

Det gør vi ved at tilbyde et enklet, engagerende og morsomt koncept som passer alle, uanset fysisk udgangspunkt. Vores konkurrence udfordre både dem som allerede er rigtig gode til at motionere og, ikke mindts, dem som endnu ikke er særlig aktive. På den måde får vi et meget højt deltagerantal med blandt de ansatte.

Aktiviteter
Logo

Friskop.dk

Hjørringvej 180a
9900 Frederikshavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Friskop.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze