Centralt placeret i Mols Bjerge

Like

Konferencefaciliteter & central beliggenhed i Østjylland

Fuglsøcentret har plads til enhver konference, uanset om den er stor eller lille. Fuglsøcentrets centrale placering i Mols Bjerge, midt i Danmark og ikke langt fra Tirstrup Lufthavn, gør det samtidig nemt for deltagere fra hele landet at samles.

Plads til grupper mellem 1 og 700 personer

Vi har mødefaciliteter til alt fra mindre grupper og op til ca. 700 deltagere.

Konferencen kan med stor fordel afholdes i Ovalen eller Festsalen, hvor der i umiddelbar tilknytning findes små "øer" til kaffepauser og til en opsummerende snak deltagerne imellem.

Til de helt store konferencer med over 300 deltagere, kan der disponeres over en hal, som vi ved hjælp af draperingsgardiner og ændret belysning m.v. hurtigt får omdannet til et lokale, der både er velegnet til formålet, og som ligger i tilknytning til områder, hvor man kan slappe lidt af og/eller have gruppearbejde.

Overnatning

Vi har 130 dobbeltværelser (med mulighed for ekstra opredning) samt 8 enkeltværelser. I alt kapacitet til 398 personer. Der er mulighed for at leje flere værelser hos vores samarbejdspartnere – kontakt os og vi finder en løsning.

Vi tilbyder meget for pengene

Prisen for afholdelse af konferencer i Fuglsøcentret er også af afgørende betydning. Vi tilbyder meget for pengene, samtidig med at vor høje standard bliver fremhævet.

Vi stiller naturligvis AV-midler til rådighed, ligesom der selvfølgelig er gratis trådløst internet på hele centret, samt gratis parkering.

Naturen som medspiller

Fuglsøcentrets helt unikke placering i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge, med skov og strand lige udenfor dørene, giver rige muligheder for f.eks. ”walk-and-talks” som en aktiv del af mødet. Få rutevejledning i receptionen.

Lokaler
Logo

Fuglesøcentret

Dragsmurvej 6
8420 Knebel

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

1 - 700 pers.

Send en besked til Fuglesøcentret.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze