Fuglsang Herregaard

Oplev skønne Fuglsang Herregaard

Like

Der er dage i livet, som er så vigtige, at de kræver en ganske særlig opmærksomhed og fejring. Når I fejrer disse dage på Fuglsang Herregaard giver I jer selv og jeres gæster en oplevelse, der huskes for livet.
På Fuglsang Herregaard kan I skabe de perfekte rammer for jeres fest, hvad enten I er et lille selskab på 10 personer eller en stor fest på 80 personer. Vores stuer og saloner skaber en intim og hyggelig atmosfære for mindre selskaber. Og vores store fest- og musiksal er ideel, når festen skal være stor og grandios.

Når I er mindst 40 personer, reserverer vi hele herregården til jer. Så kan I fordele jer i salen, vores 4 stuer og øvrige rum, ganske som I ønsker.

Vi kan tilbyde overnatning for op til 46 personer. Er I flere, arrangerer vi gerne booking og kørsel til nærliggende hoteller eller B&Bs.

Om udbyderen

Fuglsang Herregaard kan føres tilbage til dronning Margrethe I’s regeringstid og var oprindelig et krongods.

Vi genskaber Fuglsang i den gamle ånd
… musik, kunst og videnskab

Det Classenske Fideicommis har til formål at støtte blandt andet videnskab og uddannelse. Driftsstøtte til Fuglsang Herregaard og vedligeholdelse af herregårdshaven samt rekreative områder er en væsentlig del af Fideicommisets filantropiske virksomhed. Og nu er Fideicommiset er i færd med at skabe et enestående center for videnskabelig fordybelse og tankeudveksling på Fuglsang Herregaard.

I den forbindelse er der indgået aftaler med en række universiteter og kulturinstitutioner om brug af herregården som refugium eller til afholdelse af møder, kurser og konferencer. Som en del af samarbejdet har Københavns Universitet og Det Classenske Fideicommis opgraderet inventar, WIFI og AV-udstyr i mødelokalerne på Fuglsang Herregaard. Aftalen omfatter Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Copenhagen Business School, RUC, Kunst akademiet og Musik konservatoriet.

Lokaler
Logo

Fuglsang Herregaard

Nystedvej 73
4891 Toreby L

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sydsjælland & øerne

10 - 80 pers.

Send en besked til Fuglsang Herregaard.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze