Vi stiller teltet op og tager ned igen...

Like

...så kan det ikke blive lettere!

FSU Teltudlejning til hele landet

I Fyns Serviceudlejning fører vi et stort udvalg af forskellige telte, og vi udlejer til hele landet – fra Skagen i det nordlige Jylland til Dragør på Sjælland i øst. Vi udlejer hvide festtelte i mange forskellige størrelse, og typer. Telte med eller uden vinduer, telte med eller uden fast gulv, alt sammen kan vi ordne. Vi tager vores teltudlejning seriøst, og derfor er alle vores festtelte certificerede – og de leveres naturligvis rene og uden en eneste skramme.

Udlejning af telte i forskellige størrelser

Vi udlejer telte i mange forskellige størrelser, og hos os kan du altid finde et telt der passer til dit arrangement. Som udgangspunkt udlejer vi telte i størrelserne tre meter, seks meter, ni meter, ti meter og tolv meters bredde. 

Hvis du har brug for endnu større telte, kan de også lejes gennem vores faste samarbejdspartnere inden for teltudlejning. Faktisk er der nærmest ingen grænser for, hvor stort et telt du kan leje hos os. Vi tilbyder bl.a.:

  • Udlejning af små festtelte, perfekt til børnefødselsdage
  • Udlejning af mellemstore festtelte som vil passe perfekt til konfirmationer
  • Udlejning af store festtelte til større arrangementer såsom bryllupper
  • Udlejning af telte til festivaler og koncerter, hvor der er brug for de allerstørste telte

Gennemsigtige telte giver god udsigt

Et gennemsigtigt telt gør det muligt at se både ud og ind, uanset vind og vejr. Transparente telte er den perfekte blanding af afskærmning og udsigt og er helt klart værd at prøve, hvis man føler sig nysgerrig. Holder man f.eks. en event i en smuk have, vil det være en skam ikke at kunne nyde godt af udsigten inde fra teltet. Men man er jo nødt til at blive i teltet, hvis det nu blæser eller regner. Med et gennemsigtigt telt vil i nyde godt af både beskyttelse fra elementerne og den pæne udsigt – perfekt til arrangementer, der foregår ude i naturen.

Festtelte på græs og asfalt

Når vi står for teltudlejningen, skal vi altid vide, om teltet skal placeres på græs eller på asfalt/fast underlag. Hvis det skal stå på græs, kan vi fæstne teltet med pløkker i jorden. Skal teltet derimod stå på enten asfalt eller fast underlag, skal der bruges betonklodser for at sørge for, at teltet står fast. Betonklodser kan lejes som ekstraudstyr, og bliver i de tilfælde leveret sammen med teltet.

Ud over festteltene fører vi også et bredt udvalg af tilbehør. Hos os kan du bl.a. leje paniklys og nødskilte, belysning både inden og uden for teltet, alu-døre og mere.

Om udbyderen

Fyns Serviceudlejning er totalleverandør af et kæmpe udvalg af service og udstyr til fester og events. Vi er den professionelle partner som rådgiver om det rette udstyr til dit arrangement, og efter aftale med dig leverer vi, stiller op og tager ned igen – så bliver det ikke nemmere!

Vi kan dække op til 11.000 spisende gæster, eller vi kan levere den helt rigtige stemning til det lidt mindre, private arrangement. Vores 4.000 m2 store lager rummer udstyret til hver en lejlighed.

Vi udlejer service, borde og stole, telte, bar og lounge-miljøer samt storkøkkenudstyr, og leverer naturligvis over hele landet og alle dage - også helligdage og weekend hvis nødvendigt.
Skal det være let, tilbyder vi også at være med under selve arrangementet og hjælpe til med løbende afrydning og ommøblering.

Vi gør os hver gang umage for at skræddersy den helt rigtige løsning, som gør det nemt for vores kunder at skabe en vellykket fest.

Festudlejning & salg
Logo

Fyns Serviceudlejning

Midtager 9-11
2605 Brøndby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Vestsjælland
Østsjælland

Send en besked til Fyns Serviceudlejning.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze