Gør din fest lidt festligere...

Like

Hos Gak og Løjer har vi fundet nogle af de ting der skaber en festlig lejlighed, uden at tage fokus fra hovedpersonen eller det springer budgettet.

Beer Pong

Beer Pong spillet er rigtig populært. Lad dine gæster hygge sig med dette fantastisk sjove spil. Alle elsker at dyste mod hinanden i denne sjove leg.

Slushice maskine

En slush ice maskine, skaber glæder blandt gæster og værter, det er med til at give ethvert arrangement en ekstra god oplevelse, og så er det rigtig nemt for dig som vært, da rengøring er en del af prisen. Slushice er i øvrigt ikke kun for børn, tilsæt alkohol til din slushice – så er der kolde og festlige drinks i lange baner. Vi har masser af gode opskrifter, så overrask dine gæster.

Popcornmaskine

Popcorn er et sikkert hit blandt både voksne og børn, hvad enten det er til børnefødselsdagen, vejfesten, eller hvilken som helst andet arrangement, så er man sikker på at en popcorn maskine, gør alle gæsterne glade.

Kartoffelsmadre

Prøv at se om du kan ramme kartoflen når den kommer ud af røret, ja siger du, det er måske ikke så nemt, som det lyder. God underholdning når der lige er lidt pause i festen. Og gæsterne skal ud og have lidt frisk luft.

Flødebollekaster

Eller har du helt glemt denne fantastiske maskine, så har du nu muligheden for at leje den til din fest. En flødebollekaster, er med til at gøre enhver fest lidt sjovere. Det kunne være et rigtigt sjovt indslag til en børnefødselsdag, hvor alle kan have sjov med at ramme, og ikke mindst gribe flødebollen.

Stigegolf

Med et spil stigegolf kan både voksne og børn være med, og der kan nemt dystes på tværs af alle aldre. Stigegolf er perfekt til en have fest.

Skal du holde en større fest, kan spillene kombineres med vores andre småspil. Alle 3 spil koster kun 125 kroner pr spil, pr døgn.

Festudlejning & salg
Logo

Gak og Løjer

Dionevej 63
9210 Aalborg SØ

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til Gak og Løjer.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze