Urban og anderledes konference....tjek

Like

GAME Streetmekka København har de unikke rammer til events. Som lokation er der kant, hjerte og solid erfaring, der sikrer, at jeres arrangement bliver helt unikt.

Med 1.400 m2 fordelt på tre urbane haller har GAME plads til både de små og store arrangementer, konferencer og events. Når I vælger GAME Streetmekka København til jeres arrangement, får I mere end blot et lokale. Vi skræddersyr
altid arrangementer, så de passer til jeres behov og mål.

GAME kan sørge for hele afviklingen af arrangementet med alt fra koncept udvikling, opsætning, personale, lys, lyd, sceneopsætning, catering og oprydning eller blot åbne dørene og lade jer klare alt selv.

Vi har aftaler med forskellige catering-partnere indenfor alt fra streetfood til hors d’oeuvre. I er også velkomne til at medbringe jeres egen catering.

Social forandring gennem gadeidræt
GAME er en nonprofit organisation. Vi arbejder med social forandring gennem ungeledet gadeidræt og innovative faciliteter. For jer, der bruger GAME Streetmekka København som lokation til en konference eller event, betyder det to ting:

• At I støtter en social indsats for udsatte børn og unge
• At I kan bruge GAME’s historie, erfaringer og resultater i eventen 

Om udbyderen

GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

GAME arrangerer træninger og turneringer i streetbasket, gadefodbold, dans og parkour for børn og unge i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Viborg og Aalborg. Det er unge, frivillige GAME Playmakere, der driver de lokale streetevents og træninger.

Når I vælger GAME Streetmekka KBH til jeres arrangement, støtter I et socialt stykker arbejde med gadeidræt og streetkultur for børn og unge i boligområder. 

Lokaler
Logo

GAME

Enghavevej 82 D
2450 København SV

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

10 - 350 pers.

Send en besked til GAME.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze