Hold jeres arrangement på Gastromé

Like

På Gastromé sammensætter vi arrangementer helt efter jeres ønsker, som afvikles i vores intime rammer. Send os en forespørgsel på den givne dato med antal gæster og begivenhed, så sender vi et bud på arrangementet.

Herunder er en oversigt over mulige løsninger ved afholdelse af selskab. Vi står altid til rådighed og sammensætter menuen efter jeres ønsker og udbudet af råvarer i netop den sæson i ønsker at afholde arrangementet.

Arrangement
Mousserende velkomst og tre udvalgte snacks
3 sæsonserveringer  ledsaget af 3 udvalgte vine og vand
Kaffe, te og sødt
850,-

Gourmet arrangement
Champagne og fire udvalgte snacks
4 sæsonserveringer  ledsaget af 4 udvalgte vine og vand
Kaffe, te og sødt
1250,-

Eksklusiv arrangement
Champagne og fem udvalgte snacks efterfulgt af signature østers servering og caviar
6 sæson serveringer ledsaget af 6 udvalgte vine og vand
Kaffe, te og sødt
2200,-

Om udbyderen

Gastromé er en intim restaurant beliggende i hjertet af Aarhus. Gastromé er placeret i en af Aarhus´ældste gader og netop Rosensgade i det gamle Latinerkvarter er nøje udvalgt. Netop her møder den gamle bydel den nye.

Filosofien bag Gastromé kommer fra William og Sørens personlige ønske om en restaurant hvor klassisk håndværk møder innovation, men aldrig går på kompromis med kvaliteten af den enkelte råvare. Der ligger en kærlighed til det klassiske køkken som vi er opvokset i, men samtidig har vi lyst og begær til at udforske og udfordre.

Hos Gastromé er helhedsoplevelsen i fokus. Vores hold arbejder tæt sammen om alt fra menuerne, vinene til interiør for at kunne leverer den bedst mulige oplevelse for vores gæster.

Lokaler
Logo

Gastrome


8000 Aarhus

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Østjylland

850 - 0

12 - 45 pers.

Send en besked til Gastrome.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze