Street food er altid et hit

Like

I øjeblikket hitter street food specielt i København som aldrig før, madscenen rykker mere og mere ud på gaden eller direkte hjem til gæsten. Leder du efter en madvogn der kan levere velsmagende og lækre retter, så er vi klar med Københavns mest charmerende food trucks.

Du kan leje vores food truck til alt lige fra firmafester, barnedåb og bryllupper til private fester, receptioner og pop-ups. Vi tilbyder catering både med og uden food trucks til små og store events i Storkøbenhavn. Hvis din virksomhed eller firma mangler frokost serveret fra en food truck, så klarer vi også det. Lad os sørge for maden – book vores food trucks i dag – så du kan fokusere på værtsskabet! 

Om udbyderen

I øjeblikket hitter street food som aldrig før, madscenen rykker mere og mere ud på gaden eller direkte hjem til gæsten. Vi ruller ud til alt lige fra private fester, firmaevents og bryllupper til receptioner og pop-ups.

Det er vigtigt for os at være unik og dermed skille os ud, dette gælder både det visuelle udtryk, men også det spiselige element.

Den charmerende Citroën Hy skaber den stemning og visuelle genkendelse vi ønsker i Gastrotrucken, da food truckens udtryk tilføjer arrangementet sin helt egen scenografi. Selve udtrykket af vognen har stor betydning for os, da den lægger op til hygge og en afslappet atmosfære.

Gastrotrucken er udstyret med et fuldt funktionsdygtigt køkken og vi kan

lave lige præcis den mad gæsten ønsker, da ­vi ikke er begrænset af kun én type mad.

Indretningen på hjul gør det muligt at tage til både store og små arrangementer, og dermed skabe individuelle og personlige oplevelser.

Mad & Drikke
Logo

Gastrotrucken

Skudehavnsvej 15A
2150 Nordhavn

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Gastrotrucken.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze