Møder i smukke omgivelser

Like

Inspiration, udsigt og indsigt

Leder du efter det helt rette sted til virksomhedens næste kursus, strategiseminar eller ledermøde?

Hér, hvor filosoffen Søren Kierkegaard i sin tid tabte sit hjerte, har vi sammensat nogle konferencepakker til inspiration og afholdelse af spectakulære møder

Gilleleje Badehotel tilbyder konferencefaciliteter i unikke og uhøjtidelige rammer med højt til loftet og omtanke for detaljerne.

Kontakt os for en skræddersyet løsning eller skriv til os så vi kan vise vores forskellige mødepakker.

Om udbyderen

Gilleleje Badehotel troner på toppen af en 30 meter høj klint ved Sjællands absolut nordligste punkt, Gilbjerghoved.

Lægger man hotellets tre etager til højden, får man en enestående udsigt over vand og land. Du kan se helt til Kullen i Sverige og nyde de mange fugles luftakrobatik over Øresund og Kattegat.

Det hvide hovedhus med blåmalede balkoner blev opført i 1908 på grunden, hvor der har været pensionat siden 1895, og netop atmosfæren fra begyndelsen af 1900-tallet er bevaret gennem den nænsomme renovering af hotellet, som er sket gennem tiden. Her er lyst og hyggeligt overalt. Svenskinspirerede møbler, kurveflet og mønstrede tapeter med almueblå og hvid som de gennemgående farver.

Kombineret med en stor badeafdeling indbyder Gilleleje Badehotel til besøg både sommer og vinter, og til enhver lejlighed hvad end det er en forkælelsesweekend for dig og din kæreste, virksomhedens næste konference og strategimøde eller til fødselsdag og fest.

Lokaler
Logo

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15
3250 Gilleleje

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordsjælland

Send en besked til Gilleleje Badehotel.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze