Gl. Brydegaard har lokaler til enhver smag

Like

På Gl. Brydegaard møder I kollegaerne i øjenhøjde og I vil hurtigt opleve et kollegialt nærvær som I ikke kan få på arbejdspladsen. Der hersker en uformel stemning over Gl. Brydegaard, som krydret med humor og finurlighed ligger op til kreativitet og store tanker.

Vi anbefaler at tilkøbe en af vores oplevelser så I får fuld valuta for den tid I investerer her på Gl. Brydegaard.

Her er 4 vigtige..
- Go’ kaff’
- 500mbit
- 69″ skærme
- Whiteboard & flipover

Hjemligt og rummeligt har vi lokaler til enhver smag

Når I ikke nyder udendørs arealerne er der rigelig rum til fordybelse og/eller hyggelig samvær inden døre. Vores lokaler er indrettet minimalistisk og moderne, med hjemlig sjæl.

Ja, og så har vi to tipi’er som I kan anvende til alle slags møder – mennesker imellem. Tipi’erne er for dem der gerne vil have frisk luft til tankerne.

Om udbyderen

Kære Gæst

Vi vil dagligt gøre vores, for at skabe et charmerende menneskeligt møde.

Det vil vi gøre med bål i vores tipi’er, et glimt i øjet, gæve tjenere, smilende receptionister, fløjtende husalfer og glade kokke. Ja, og så naturligvis, vores skønne rammer med fuglefløjt og bølgeskvulp.

Vi er et Hotel, Restaurant og Konferencested. Vi ligger tæt ved Helnæs på sydfyn. Her er skov, strand og langt til motorvej – og vi elsker det.

Hans & Connie
… historien om de to skøre mennesker der førte deres drøm ud i virkeligheden

Turen til New Zealand blev Gl. Brydegaards katalysator.
Et helt år blev taget ud af kalenderen og vi slog os ned på den stik modsatte side af jordkloden med drengene under armen. Vi blev meget fascineret af kiwi-befolkningens imødekommenhed, uhøjtidelige måde at møde verden og mennesker på, samt deres livsstil, som vi oplevede som afslappet, uformel og meget fysisk.

Da vi kom tilbage til Danmark stod det os klart, at vi måtte ændre kurs og udleve vores drøm. Hans med hænderne og hjernen skruet rigtig sammen og min gode viden indenfor det administrative gjorde, at vi turde kaste os ud i dette vilde projekt. Vi havde en drøm om at skabe et sted, hvor mennesker uvilkårligt kommer i en dejlig uhøjtidelig stemning, omringet af skøn natur med højt til himlen. Hvor latteren indimellem overdøver stilheden, humoren og gnisten i øjet er det, vores gæster husker og charmen får smilet frem på læberne.

Vores sted skal selvfølgelig også være stedet hvor medarbejdere gerne vil arbejde – først og fremmest fordi her er en god stemning, men også fordi lønnen og arbejdsvilkårene er gode. Stedet skal ikke ligne alle de andre steder – ikke at der ikke findes masser af fantastiske steder i Danmark – men vi vil gerne et personligt sted – et sted hvor vi ikke er bange for at vise hvem vi er, hvad vi kan lide og hvad vi ikke kan lide.

Connie Østergaard, Indehaver

Lokaler
Logo

Gl. Brydegaard

Helnæsvej 4
5683 Haarby

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Fyn

550 - 0

10 - 80 pers.

Send en besked til Gl. Brydegaard.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze