Vær din egen kaptajn og oplev København

Like

Lej en båd hos GoBoat og få en unik oplevelse, hvor du kan nyde byen, havnen og de smukke og hyggelige kanaler fra vandet. Der er plads til op til 8 personer i bådene, og det kræver hverken bevis eller erfaring at styre båden. 

De lydløse og solcelledrevne både er monteret med et bord i midten, så du komfortabelt enten kan nyde lækre drikkevarer og snacks fra vores butik, GoDeli, eller din egen medbragte mad og drikke. 

Vær din egen kaptajn og sejl rundt på egen hånd med familie, børn, kæreste, venner eller afhold fødselsdag eller dit næste firmaarrangement hos GoBoat.

Om udbyderen

GoBoat-Ånden

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Bæredygtighed

GoBoat er udviklet med udgangspunkt i den gode, bæredygtige oplevelse. Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt og bevare havnen ren og uberørt af vores både. Denne grundlæggende tilgang går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer, der oplades af solceller, vores økologiske vine, drikkevarer og mad til det bæredygtige træ, som vores pavillon og borde er bygget i.

Maritime værdier

Har du tænkt over, hvorfor vi vinker og smiler mere til hinanden, når vi opholder os på vandet? Når man sejler, opstår et helt særligt fællesskab, som vi har forelsket os i. Hos GoBoat ønsker vi at videreføre den helt særlige maritime stemning ved at gøre sejloplevelsen tilgængelig for alle. Alle bør opleve følelsen af frihed til havs, det unikke kodeks mellem sejlende og muligheden for at opdage og udforske havnens gemte kroge.

Samvær

Når du lejer en GoBoat, får du en unik mulighed for samvær i anderledes og smukke omgivelser. Picnicbordet er placeret centralt i midten af vores GoBoats og indbyder til hyggelige stunder med god mad, vin og samtaler, mens København langsomt glider forbi. De lydløse motorer er med til at sikre en rolig atmosfære, og rammerne er sat til en uforstyrret oplevelse med mennesker, du holder af.

Crew

For at sikre en god oplevelse hos GoBoat har vi samlet et stærkt mandskab af dygtige, unge mennesker. Vores besætning sørger altid for at sende alle vores gæster ud på eventyr med ekspertinstruktioner, et smil og en følelse af sikkerhed og tryghed. 

Transport
Logo

GoBoat

Islands Brygge 10
2300 København S

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til GoBoat.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze