Hygge eller jeres egen båd - GoBoat Aalborg

Like

Goboat giver dig mulighed for at nyde byen, havnen og udforske de smukke og hyggelige kroge fra vandet, en unik oplevelse. Man kan sidde op til 8 personer i bådene, og det kræver hverken bevis eller erfaring med at sejle båden.

De miljøvenlige både drives af strøm fra egne solceller, så det bliver en bæredygtig oplevelse. En støjsvag og lugtfri sejlads – til glæde for både dig, dine gæster og miljøet. Alle både er monteret med et bord i midten, så i komfortabelt kan hyggesludre, grine og være nærværende, samt nyde medbragt mad og drikke. 

Vær din egen kaptajn og sejl rundt på egen hånd med familie, børn, kæreste, kollegaer, venner eller afhold fødselsdag, polterabend eller dit næste firmaarrangement hos GoBoat.

Om udbyderen

GoBoat-Ånden

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Bæredygtighed

GoBoat er udviklet med udgangspunkt i den gode, bæredygtige oplevelse. Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt og bevare havnen ren og uberørt af vores både. Denne grundlæggende tilgang går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer, der oplades af solceller, vores økologiske vine, drikkevarer og mad til det bæredygtige træ, som vores pavillon og borde er bygget i.

Maritime værdier

Har du tænkt over, hvorfor vi vinker og smiler mere til hinanden, når vi opholder os på vandet? Når man sejler, opstår et helt særligt fællesskab, som vi har forelsket os i. Hos GoBoat ønsker vi at videreføre den helt særlige maritime stemning ved at gøre sejloplevelsen tilgængelig for alle. Alle bør opleve følelsen af frihed til havs, det unikke kodeks mellem sejlende og muligheden for at opdage og udforske havnens gemte kroge.

Samvær

Når du lejer en GoBoat, får du en unik mulighed for samvær i anderledes og smukke omgivelser. Picnicbordet er placeret centralt i midten af vores GoBoats og indbyder til hyggelige stunder med god mad, vin og samtaler, mens København langsomt glider forbi. De lydløse motorer er med til at sikre en rolig atmosfære, og rammerne er sat til en uforstyrret oplevelse med mennesker, du holder af.

Crew

For at sikre en god oplevelse hos GoBoat har vi samlet et stærkt mandskab af dygtige, unge mennesker. Vores besætning sørger altid for at sende alle vores gæster ud på eventyr med ekspertinstruktioner, et smil og en følelse af sikkerhed og tryghed. 

Transport
Logo

GoBoat Aalborg

Vestre Havnepromenade 2
9000 Aalborg

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Nordjylland

Send en besked til GoBoat Aalborg.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze