Goosebusters

Goosebusters - et sprudlende og velspillende festband

Like
Varighed
3 set

Goosebusters er et sprudlende og velspillende festband, som brænder for at levere et medrivende show, hvor dansegulvet gløder! Vi spiller et energisk og varieret mix af de bedste og mest dansevenlige hits fra de sidste fem årtier, og vi forstår at skabe festen, I aldrig glemmer. Vi har over 15 års erfaring i at få folk op af stolene for at nyde musikken, dansen og fællesskabet.

Goosebusters drives frem af en sand energibombe på vokal – Jens Gås – som i 00'erne blev landskendt blandt P3´s lyttere for at have det mest julede navn. Når først Gåsen går på, er der garanti for et sandt festfyrværkeri af både gamle klassikere, 80’er- og 90’er-favoritter og de sidste nye hits, der med uforlignelig charme og ustyrlig energi sendes langt ud over scenekanten. Bandets musikere har solid erfaring fra andre sammenhænge og matcher Gåsens ustoppelige drivkraft med veloplagt og smittende spilleglæde.

Goosebusters består af trommer, bas, guitar og tangenter - og så selvfølgelig Gåsen og hans egen sangfugl på vokaler helt i front. Derudover er der efter aftale mulighed for at tilkøbe en af Danmarks mest erfarne live-saxofonister, Trond Clements, som bandet har et samarbejde med.

Underholdning

Goosebusters


2730 Herlev

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København
Nordsjælland
Storkøbenhavn

Send en besked til Goosebusters.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze