Fru Pølsevogn ruller ud til alle arrangementer

Like

Vi kommer rullende med vores fine, gamle pølsevogn til forskellige arrangementer: Markeder, messer, receptioner, fødselsdage el.lign.

Hotdogs eller burgereDer er mulighed for at få serveret pølser med brød og hotdogs eller burgere med barbeque beef brisket eller pulled pork.

Pris pr. person er 95,- Dog er minimumsprisen 5000,- inklusiv pølser, vogn og pølsemand/dame (i max 1,5 timer).
Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

Tillæg

Der pålægges et tillæg for sene arrangementer samt søn- og helligdage. Hvis arrangementet afholdes længere væk end gåafstand fra Gourmandiet på Østerbro, skal pølsevognen transporteres på et fejeblad, hvorved udgifter hertil afholdes af lejer/ arrangør.

BetalingBetaling for leje af pølsevognen skal ske forud for arrangementet.

Praktisk infoFru Pølsevogn kræver strøm: 3 x 400 V med 0 og jord. 16 amp (det samme som en ovn eller vaskemaskine)

Om udbyderen

Fra slagter til madunivers

Gourmandiet slog dørene op for en anderledes slagterforretning i sommeren ‘07. Anderledes fordi der ikke kun var lagt vægt på hvilket kød der var i disken, men også hvilken oplevelse man får når man kommer for at handle – et univers, hvor man blev inspireret til til at smage og eksperimentere. Siden åbningen har Gourmandiet udviklet sig til en omfattende fødevarevirksomhed med både catering, frokostordning, egenproduktion af pølser, færdigretter, samt selskabslokale og pølsevogn. Indtil for nylig var der også en velbesøgt lille bøfrestaurant i forbindelse med slagterforretningen.

Ny butik på Amager

I foråret 2018 rykkede vi vores produktionskøkken til Amager. I forbindelse med vores køkken er der også en pick-up mulighed. Alle bestillinger via web-shoppen kan afhentes Kongelundsvej i hverdagene mellem 9-15.

Der er kvalitet bag god smag

God smag kan ikke kun fremelskes i et køkken. Ordentlige og friske råvarer med god smag og struktur er en forudsætning for et godt resultat. I Gourmandiet mener vi godt at man kan smage om det kød vi sælger stammer fra dyr der har levet et stressfrit liv og har ædt naturlig føde.
Og så er det ikke nok at dyrene har haft en godt liv. Opbevaring, udskæring og behandling af kødet skal gennem fagkyndige hænder for at give en optimal spiseoplevelse.
Gourmandiet ønsker at gøre en forskel og styrke det gamle håndværk med moral og etik i højsædet!

Anerkendelse i ind- og udland

Året efter åbningen i 2007 modtog Gourmandiet Børsens Fødevarepris, samt byens bedste nyåbnede butik.
I 2011 blev Gourmandiet hædret af Landbrug & Fødevarer med Slagterprisen, for sit engagement og for at gå foran og gøre en forskel for slagterbranchen.
I 2015 blev Gourmandiet fremhævet som en af de 5 ypperste slagterforretninger i verden af Wall Street Journal.

Velkommen til en verden fuld af smag!

Mad & Drikke
Logo

Gourmandiet

Rosenvængets Allé 7A
2100 København Ø

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


København

Send en besked til Gourmandiet.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze