Kursus eller konference på Gram Slot

Like

Gram Slot rummer med sin arkitektur, kultur og historie, i kombination med vores nutidige virke, nogle enestående muligheder for, at tilrettelægge gode møder og unikke oplevelser for ledelse, medarbejdere og kunder i jeres virksomhed. Vi benytter med andre ord Gram Slots smukke rammer og vores kompetente personale til i samarbejde med jer, at skabe en oplevelse i særklasse.

Vi har fokus på jeres virksomhed og jeres ønsker og behov. Vores speciale er at lave individuelle løsninger til møder og konferencer. På Gram Slot har vi lokaler og faciliteter, der er velegnede hvad enten I er 10 eller 1.000 personer. De flotte, historiske rammer egner sig til alt fra små, intime møder til de helt store konferencer og kongresser.

Ring eller skriv, hvis I har spørgsmål, og få en snak om det arrangement, der matcher netop Jeres behov. Vi viser også gerne rundt både inde og ude på Gram Slot. Vi håber at kunne byde Jer velkommen på Gram Slot!

Om udbyderen

”Skal vi købe et slot, skat?” Denne sætning, sagt halvt i sjov halvt i alvor, var startskuddet til et eventyr, der tog sin begyndelse i 2007, hvor Gram Slot, efter at have stået tomt i 25 år, blev beboet og vækket til live igen.

Siden da har vi skabt en alsidig virksomhed, der ligger i hjertet af Sønderjylland. Gram Slot er blevet omdannet til levende kulturarv, hvor vi afholder mange forskellige events som koncerter, fester, kurser og konferencer samtidig med at vi driver et stort økologisk landbrug.

Vi bor med vores 4 børn i slottets ældste fløj, østfløjen, der blev bygget omkring 1470, mens syd- og vestfløj er offentligt tilgængelige og bruges til rundvisninger, fester og kurser.

Gram Slot er således en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur, landbrug og natur.

Velkomment til!

Hilsen Sanne & Svend Brodersen

Lokaler
Logo

Gram Slot

Slotsvej 54
6510 Gram

Vis kontaktoplysninger

Hjemmeside


Sønderjylland

10 - 1 pers.

Send en besked til Gram Slot.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze