GuitarogDJ.dk
Like

Guitar og DJ til alle festlige lejligheder

Jeg hedder Mikkel og jeg er guitarist og DJ. Jeg har mere end 20 års erfaring med at levere musik til bryllupper, julefrokoster, firmafester og andre festlige lejligheder.

Som 10-årig begyndte jeg at få stor interesse for musik og i særdeleshed elektriske guitarer og forstærkere. Det var magisk at se en video på MTV med Slash fra Guns N’ Roses, der kunne tryllebinde et helt stadion med sine guitarsoloer. 

I 8. klasse blev jeg gode venner med Daniel, som spillede trommer og havde et øvelokale. Han åbnede mine øjne for at man kan spille rockmusik med tre akkorder, og jeg kom derfor hurtigt med i det band, han spillede i. Siden da har jeg spillet i adskillige bands og til et hav af fester. 

For snart 10 år siden begyndte jeg at spille akustiske solojobs på lokale cafeer og værtshuse. Jeg fik smag for genren den akustiske guitar og det blev startskuddet til at jeg begyndte at spille som guitarist til bryllupper, julefrokoster, firmafester,konfirmationer og fødselsdage i hele landet.

Om udbyderen

Musik til bryllup, konfirmation, julefrokost, fødselsdag og meget mere.

Mikkel byder på velspillet musik på akustisk guitar og sang, der sætter stemningen og er perfekt som underholdning under en middag eller en reception.

Til dansen sætter Mikkel gang i festen som DJ med et kæmpe bagkatalog af musik indenfor alle genrer. Det er selvfølgelig muligt at ønske de numre, der hitter til netop jeres fest!

Mikkel spiller alt fra dansktop til nye pop og rocknumre - kun fantasien sætter grænser.

Underholdning
Logo

GuitarogDJ.dk


5762 Vester Skerninge

Vis kontaktoplysninger


Fyn

Send en besked til GuitarogDJ.dk.
Det eneste vi skal bruge er din mailadresse for at kunne svare.

OnePlaze